Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, TBESF (Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu) gözetiminde, Arhavi Tenis Kulübü ile CİS Park Çevre Tasarım iş birliğinde düzenlenen ITF 3 PARPALİ CUP-Uluslararası Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası’nda yarışan sporcuları ziyaret etti.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Beşirli Tenis Kompleksi’nde devam eden turnuvadaki müsabakaları izleyen ve yarı final maçının kura atışını yapan Vali Ustaoğlu, “İlimizde düzenlenen bu tarz organizasyonları çok önemsiyoruz. Bu etkinliğin spor şehri olan Trabzon'da yapılması ise bizleri ayrıca mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür eder, sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu İl Temsilcisi Ozan Sağlam ve Asbaşkan Önder Yurdagül Vali Ustaoğlu’na katkılarından dolayı plaket taktim ederken, Gençlik Spor İl Müdür Vekili Adnan Köseoğlu, Spor Şube Müdür Vekili Yusuf Çebi, turnuva koordinatörü Ali Büyüklüoğlu, Vali Ustaoğlu'na raket hediye ettiler. 

Toplamda 37 (bayan-erkek) tekerlekli sandalye sporcusunun katıldığı turnuvada erkekler, kadınlar, Quad ve çiftler kategorilerinde Türkiye’nin yanı sıra Japonya, Rusya, Polonya, İngiltere, Yunanistan, İsrail, İran ve Irak sporcuları mücadele ediyor.

Organizasyon 30 Ağustos’ta oynanacak final maçıyla sona erecek.