61SAAT HABER SERVİSİ -  Facebook hesabından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili ““Buna bayram diyen şerefsiz ve şahsiyetsizdir, din düşmanı zihniyeti kınıyorum”  şeklinde paylaşım yapılan Zengin’e, Tarım “Atatürk bizim kırmızı çizgimizdir” diyerek yanıt verdi. 


Tarım, “Önce genele yazıp senin gibi birini muhatap almak istemesem de, haddini aşarak başkanlığını yaptığın şirin bir ilçemiz ve Kaşüstü Hastanemizi de lakeme hakkını sana kim verdiğini sorgulamak hakımız vardır. 

ATATÜRKLE SORUNU OLANIN TÜRKLÜKLE SORUNU VARDIR

Atatürk ile sorunu olanın Türklükle sorunu vardır. İnandıklarımı kitabın tam ortasından konuşurum. Yaptığınız bu ahlaksız çıkışlarla Atatürk’ten geçinenleri bilmem de Milliyetçi Hareketçilerin sinir uçlarıyla oynamakta olduğunuzu size hatırlatmak isterim. Atatürk olmasaydı ismin Ahmet olurdu da soyadın ne olurdu bilemem.. Ağır kaçtıysa söyleyeyim Atatürk bizim kırmızı çizgimizdir. 
Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu alçakça hareketleri yapma cesareti gösteren kişilerin hak ettikleri cezaya çarptırılması amacıyla gerekli girişimleri başlatacağımız kamuoyuna bildiriyoruz” ifadelerini kullandı. 

HESABIM ÇALINDI DEMİŞTİ..

Hatırlanacağı üzere Zengin, sosyal medya hesabından 19 Mayıs ile ilgili paylaşımı kaldırmış  ve sonrasında paylaşımın kendisine ait olmadığını hesabının çalındığı şeklinde yeni bir paylaşım yapmıştı.