Cinayetin arazi anlaşmazlığı yüzünden işlendiği ortaya çıkarken, cinayet şüphelisi olarak tutuklanan Birol K.’nın evinin dün ateşe verildiği öğrenildi. Jandarma ekipleri ise gün boyu Sevimli Mahallesi’nde geniş güvenlik tedbirleri aldı.

SORGUDA CİNAYETİ ANLATTI
CİNAYETİN ardından gözaltına alınan Birol K., jandarma ekipleri tarafından sorgulandı. Sorguda öldürme kastının olmadığını belirten Birol K.’nın, “Bir gün önce Kazım K. evime doğru tabancayla ateş etti. Olay günü de iki amcam ellerinde tabancayla benim eve doğru geldiğini gördüm. Beni öldüreceklerini düşündüm, tüfekle yere doğru ateş ettim. Yemin ederim, öldürme kastım yoktu. Pişmanım, bu şekilde olmasını istemezdim” dediği öğrenildi. Birol K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Trabzon’un Ortahisar İlçesi Sevimli Mahallesi’nde önceki gün iki amcasına tüfekle ateş ederek Sebahattin K.’nın ölümüne, Kazım K.’nın ise yaralanmasına neden olan Birol K., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

CİNAYETİ ANLATTI
Trabzon’da önceki akşam Sevimli Mahallesi’nde işlenen cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı. Cinayetin arazi anlaşmazlığı yüzünden çıktığı belirlendi. İki amcasına tüfekle ateş ederek, birini öldüren diğerini de yaralayan Birol K., teslim olduğu jandarmaya ayrıntılı bir ifade verdi.  Babasını 2004 yılında kaybettiğini belirten Birol K., amcalarıyla arasında husumet olduğunu ileri sürdü. Olaydan bir gün önce amcasının silahıyla evine doğru 3-4 doğru ateş ettiğini iddia eden Birol K., “Olay günü mangal için evimin önünde hazırlık yapıyordum. Bu sırada iki amcam patika yoldan ellerinde tabancaya bana doğru geldiklerini gördüm. Beni öldüreceklerini düşündüm. Bu sırada masanın üzerinde bulunan tüfekle bir el havayla ateş ettim. Daha sonra Sebahattin K.’nin önüne bir el ateş ettim. Yemin ederim, öldürme kastım yoktu. Pişmanım, bu şekilde olmasını istemezdim” dediği öğrenildi.

EVİ ATEŞE VERDİLER 
Cinayetin arazi anlaşmazlığı yüzünden işlendiği ortaya çıkarken, cinayet şüphelisi olarak tutuklanan Birol K.’nin evinin ateşe verildiği öğrenildi. Jandarma, gün boyu Sevimli Mahallesi’nde geniş güvenlik önlemleri aldı. Yeğeni tarafından öldürülen Sebahattin K. ise dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Adli Tıp Kurumu raporunda saçmalardan ikisi kalbinin maktulun kalbine isabet etmesi sonucu ölüm olayının gerçekleştiği ortaya çıktı.