61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi İsmail Çetin’in ölümü herkesi yasa boğdu.

Edinilen bilgiye göre Ortahisar İlçesi Toklu Mahallesinde bir apartta arkadaşları ile birlikte kalan 22 yaşındaki İsmail Çetin, gece geç saatlerde rahatsızlandı. Çetin’in rahatsızlandığını gören arkadaşları durumu hemen ilk yardım ekiplerine bildirdi.


İlk yardım ekipleri tarafından ilk müdahalesi, apartta yapılan genç daha sonra ambulansla Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
İsmail Çetin, hastanede  doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. 


Gencin ölüm nedeni ilk bulgulara göre kalp krizinden olduğu kaydedilirken, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından belli olacağı ifade edildi. 
İsmail Çetin’in Kayseri ili nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. 


Çetin’in ölümünün ardından Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü de bir başsağlığı mesajı yayınladı. 


Üniversitenin yayınladığı mesajda, “Üniversitemiz Fatih Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü 2. Sınıf öğrencilerimizden İsmail Çetin’in vefat haberini derin bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayız.


Değerli öğrencimize Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret, ailesine, yakınlarına ve arkadaşlarına sabır ve başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.