FINDIK KABUĞU NEDENİYLE BABA KIZ ARASINDA KAN AKTI
Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi Adacık mahallesinde meydana gelen olayda Ö.T.  sobayı yakmak için fındık kabuğu aldığını ancak babası Ş.Ö.'nin kabukları almasını istemediğini aralarında tartışma çıktığını ve babasının kendisine tokat atması üzerine sinirlenerek mutfağın camına yumruk attığını söyledi. Cama yumruk atması nedeniyle eli kesilen Ö.T. babasından şikayetçi oldu.
Baba Ş.Ö. ise kızının akli dengesinin yerinde olmadığını ifade ederken olay saatinde cam kırılma sesleri ile uyandığını kalktığında ise kızının sinirlenerek camı kırdığını öğrendiğini suçlamaları kabul etmediğini ifade etti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



BU KEZ KADIN EŞİNİ DÖVDÜ
Trabzon'un Arsin İlçesi Merkez Mahallesinde meydana gelen olayda R.A. eşi İ.A. ile bir konuda tartıştıklarını ve eşi şüphelinin iskemle ile kafasına vurarak elini ısırdığını ileri sürüp şikayetçi oldu.
i.A. ise eşinin tansiyon rahatsızlığı ile beyin ameliyatı geçirdiğini tutarsız davranışlarda bulunduğunu olay günü ise sinir krizi geçirerek iskemleyle kafasına vurarak kendisini yaralamaya çalıştığını, kendisinide işini sakinleştirmeye çalışırken boğazını sıkması sonucu can havliyle elini ısırdığını kaydetti.
Olayla ilgili her iki kişinin de ifadesi alınırken soruşturma başlatıldı.

ARAKLI’DA GENÇ KIZIN İLAÇLA İNTİHAR GİRİŞİMİ
Trabzon’un Araklı İlçesi Merkez Mahallesinde meydana gelen 25 yaşındaki genç kız ilaç içerek intihar etmek istedi.
Edinilen bilgiye göre girdiği psikolojik sorunlardan çıkamayan F.H. evinde ilaç içerek intihara teşebbüs etti. Ancak yakınlarının olayı fark etmesi ile hastaneye kaldırılan genç burada tedavi altına alındı. Tedavisinin ardından taburcu edilen genç kızın durumunun iyi olduğu bildirildi.

‘CANIM SIKILIYOR’ DEDİ BİR DAHA GELMEDİ
Trabzon’un Arsin ilçesi Yeşiltepe Mahallesinde 31 yaşındaki kadın “Canım sıkılıyor” diyerek çıktığı evine bir daha geri dönmedi.
Edinilen bilgiye göre olay dün saat 20.45 sıralarında meydana geldi. Polise başvuran S.S. akli dengesi yerinde olmayan kızı E.S.’nin “canım sıkılıyor” diyerek evden çıktığını ancak bir daha geri dönmediğini kaydetti. Polise başvuran anne kızının hayatından endişe ettiğini kaydetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İNŞAATÇILARA SAHTE ÇEK!
Trabzon Beşikdüzü ilçesi yaşayan inşaat ustası O.Ü yapmış olduğu işin karşılığını almak için işveren’in yanına gitti. İş veren dan alacağına karşılık çek aldı. Çeki tahsil etmek için bankaya giden O.Ü çekin sahte olduğunu fark edince polisten yardım istedi. Polis ekiplerine vermiş olduğu ifade kapsamında çalışma başlatan emniyet güçleri çeki veren kişinin de çekin sahte fark etmediğini söyledi.

EŞİYLE TARTIŞIRKEN OĞLUNU BIÇAKLADI
Trabzon'un Of İlçesinde Sulaklı Mahallesinde meydana gelen olayda eşi ile tartışan koca yanlışlıkla oğlunu bıçakladı.
Edinilen bilgiye göre olay dün saat 19:50'de meydana geldi. G.Ö. kocası F.Ö. ile maddi meselelerden dolayı tartıştıklarını eşinin kendisini kendisini darp etmeye başladığını bu sırada oğlu olan 25 yaşındaki M.Ö.'nün ayırmak için olaya müdahale ettiğini nacak eşinin elindeki çakı ile oğlunu bacağından yaraladığını kaydetti.
Hastaneye kaldırılan M.Ö. burada tedaviye alınırken ciddi bir durumunun olmadığının ifade edildi.
Olayın ardından anne ve oğlu şikayetçi olmazken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

FOTOĞRAF MAKİNESİ ÇALDI, AMA KAMERAYA YAKALANDI
Trabzon'un Kalkınma Mahallesinde bir işyerinden fotoğraf makinesi çalan şahıs güvenlik kamerasına yakalandı.
Edinilen bilgiye göre olay gündüz 14.30 sıralarında meydana geldi. K.Ö'ye ait işyerine Sony marka bir fotoğraf makinesinin çalındığı fark edildi. İşyerine ait güvenlik kameraları incelendiğinde ise kameraya çalarkan Ü.M. adlı şahsın tespit edildiği kaydedildi.
Polisin yaptığı araştırma sonrası yakalanarak üzerindeki suç unsuru fotoğraf makinesi ile birlikte gözaltına alınan Ü.M.'den işyeri sahibi şikayetçi oldu. Fotoğraf makinesi K.Ö.'ye teslim edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.