POLİS UYUŞTURUCU HAP YAKALADI
Trabzon’da polis ekipleri yaptıkları uygulamada gümrük kaçağı cep telefonun yanı sıra, çok sayıda sigara ve extacy hapı ele geçirdi.

Edinilen bilgilere göre kargo yoluyla İstanbul’dan gönderilen kolide arama yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri toplam 50 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi göz altına alınırken, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Polis ekipleri bir otobüsün bagaj kısmında yaptıkları aramada bin 110 adet gümrük kaçağı sigara, otobüsten inen bir kişinin valizinde yapılan aramada ise 98 adet exacty hap ile az miktarda kokain maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi göz alınırken soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 

EŞİNİ SICAK SUYLA YAKTI
Trabzon’da işsiz eşiyle arasında tartışma çıkan kadın, eşi tarafından üzerine sıcak su atılmak suretiyle yaralandı. 

Olay Trabzon’un Yomra İlçesi Sancak Mahallesinde meydana geldi. 50 yaşında ki A.B. adlı kadın polise verdiği ifade de eşi 49 yaşında ki H.B.’nin işsiz olduğunu evinin geçimini iki oğlunun sağladığını, olay günü eşinin kendisinden sigara almak için para istediğini ancak kendinin para olmadığını söylediğini kaydetti. Bunun üzerine eşinin küfürler ederek sobanın üstünde ki sıcak su dolu ibriğin suyunu kendisine doğru attığını ileri süren A.B. sol kolunun yandığını kızının kendisini il merkezinde ki hastaneye götürerek tedavi ettirdiğini kaydetti. 
Eşinin kendisine yaklaşık 10 yıldır şiddet eylemi uyguladığını kaydeden A.B. bu olayın son 3 yıldır da artarak devam ettiğini kendisinden şikayetçi olduğunu kaydetti. 
Olayla ilgili ifade veren koca H.B. ise eşinin kedisine tabureyle vurunca onun üzerine sıcak suyu attığını pişman olduğunu kaydetti. 
Olayla ilgili koca gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor. 

YARDIM EDEYEMİ DERKEN SOYULDU
Trabzon’da bir kişi yanına yanaşan 2 dilenci kadına para verirken soyuldu

Olay Trabzon’un K.Kaya Mahallesinde meydana geldi. 30 yaşında ki Ş.Ş. adlı genç kendisinden yardım amaçlı para istediğini ileri sürdüğü N.İ. ve F.T. adlı kadınlara 1’er TL verdiğini kaydetti. Ancak bu sırada kadınlardan birinin cebinde bulunan 50 TL parasını aldığını ileri süren S.Ş. sonrasında kadınların peşine düştüğünü N.İ. adlı kadını yakalayarak polis merkizene getirdi. S.Ş. olayla ilgili kadından şikayetçi olurken soruşturma başlatıldı.

RUHSATSIZ SİLAH YAKALANDI
Trabzon’da bir kişide yapılan aramada 5 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Fatih Mahallesi’nde S.B isimli şahısta arama yaptı.   Yapılan aramada  5 adet ruhsatsız tabanca ile tabancalara ait 5 adet şarjör ele geçirilirken şüpheli S.B gözaltına alındı.    Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TRABZON’DA CAMİ HIRSIZLIĞI
Trabzon’da bir kişi cami ve kuran kursuna girerek hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.   Gözaltına alınan şüpheli çıkartıldığı mahkemece serbest bırakıldı.   Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Pazarkapı, Boztepe, Zafer, Yenicuma  Mahallelerinde bulunan 5 ayrı cami ve kuran kursuna girerek buralarda  hayır kutusundan bin 500 TL, çekmeceden 200 TL, çaldığı gerekçesiyle N.E (18) polis tarafından gözaltına alındı.   N.E, polisdeki ifadesenin ardından çıkartıldığı mahkemece serbest bırakıldı.