Trabzon'un Akçaabat İlçesi, Kavala Mahallesinde bulunan bir tarım arazisinde motorlu çapa makinesi ile çapa yapan Muhammet Cihan isimli genç bacağını makineye kaptırmıştı. Ağır şekilde yaralanan gence ilk müdahale olay yerindeki vatandaşlar tarafından yapılırken ardından itfaiye ve ilk yardım ekiplerine haber verildi.  Trabzon Büyükşehir Belediyesi Akçaabat Grup Amirliği ekipleri yaralı Muhammet Cihan’a müdahale ederek bacağını sıkıştığı çapa makinesinden kurtardı.  Ardından 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Cihan’ın durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
 

HALUK LEVENT'E SESLENDİLER

Öte yandan, Akçaabat Horon Ekibi'nde profesyonel olarak dans ettiği öğrenilen genç Muhammet için, arkadaşlarının Haluk Levent ve AHBAP ekibine seslendiği öğrenildi. Genç dansçı için Twitter üzerinden çağrı yapan arkadaşları, ''Abi Muhammet 27 yaşında bir dansçı.Trabzon Akçaabat horon ekibinde.Tarlada çapa makinesiyle çalışırken dizinden aşağısı kesildi,şuan hastanede.Dans onun hayatı ve bugün dünya dans günü.Ailesinin proteze yetecek maddiyatı yok.Ona da Ahbap olur musunuz?'' diyerek seslerini duyurmaya çalıştılar...

LEVENT YANITSIZ BIRAKMADI

Öte yandan tamamen gönüllülerden oluşan ekibi ile deyim yerindeyse ülkenin dört bir yanına iyilik yetiştirmeye çalışan müzisyen Haluk Levent, bu çağrıyı yanıtsız bırakmayarak Trabzon Valiliği üzerinden protez kampanyası başlatmaları için AHBAP Trabzon ekibine çağrıda bulundu.