AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Maçka ilçesinde sürdürerek, Esiroğlu, Atasu, Akarsu ve Merkez mahallede esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Adaşı Maçka AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çoban’ın 2 aylık bebeği Ece ile gün boyu seçim çalışmalarına katılması karşısında oldukça duygulanan Köseoğlu, “Bu dava çocuklarımızın geleceği meselesidir. Hep beraber onlar için gayret gösteriyoruz” dedi.

Milletvekili Köseoğlu, 1 Kasım seçimleriyle ilgili çalışmalarını Maçka ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sürdürdü. AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur ve partililerle Esiroğlu, Atasu ve Akarsu mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Köseoğlu, Atasu Barajı’nda da incelemelerde bulundu.
İlçe merkezinde esnaflara hayırlı kazanç dileklerini ileten Köseoğlu, esnaf ve vatandaşlarla tek tek sohbet etti. İlk kez oyunu kullanacak olan gençlerin yanı sıra 97 yaşındaki dedenin de desteğini alan Köseoğlu, baba ocağından tam destek sözü aldı.
2 AYLIK BEBEĞİYLE SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI
Milletvekili Köseoğlu’nun Maçka ziyaretinin en dikkat çeken noktası ise Maçka İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çoban’ın gün boyu seçim çalışmalarına 2 aylık bebeği Ece ile katılması oldu. Milletvekili Köseoğlu, Ayşe Çoban’ın bu hareketi karşısında oldukça duygulanırken, “Bu dava çocuklarımızın geleceği meselesidir. Hep beraber onlar için gayret gösteriyoruz” dedi.
MAÇKA'NIN LOKOMOTİFİ TURİZMDİR!
Her zaman halkın arasında olacaklarını belirten Köseoğlu, “Vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Trabzon’umuzun şirin ilçesi Maçka, Sümela Manastırı, el sanatları ile başlı başına bir kültürdür. Maçka ilçesindeki esnaflarımız için turizm en önemli lokomotiftir” dedi.