Trabzon Umuda Destek Derneği Başkanı Mahmut Söylemez Başkan yardımcısı Reyhan Oral’ın organize ettikleri Kayabaşı Yayla gezisinde engellilerin engel tanımadığı gönüllerince iki gün bir gece olmak üzere mutluluğun zirvede olduğu bir zaman geçirdiler.

HAYATA ONLARIN GÖZÜNDEN BAKIN

Başkan Söylemek yaptığı açıklamada, “Yapılan konaklamalı gezilerde amaçlanan engelli bireyleri toplumla iç içe yaşamaya teşvik etmek toplum da bu konuda farkındalık yaratmaktır. Gelebilecek olan aileleri çocuklarıyla birlikte götürmek gelemeyecek durumda olan ailelerin engelli çocuğunu biz kendimiz götürdük. Aileye de kendine zaman ayırmasını küçücük de mola vermesini sağladık. Bu gezinin planlanması aşamasında ulaşımımızı gerçekleştiren Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne, Lider Gıda’ya teşekkür ediyoruz. Kayabaşı Yaylakent sorumlusu Ali Bey’e ve tüm personele samimi ve yürekten yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu çocuklar hepimizin bu tür organizasyonları devam ettirebilmemiz için herkesin bir saniye durup engelli çocukların gözünden hayata bakmalarını istiyorum” dedi.

ONLARIN MUTLULUĞU

BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR

Başkan Yardımcısı Oral ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dernek başkanımız Mahmut Söylemez’le bu muhteşem bir organizasyona imza attık. Amacımız bu tür etkinliklerin devam etmesidir. Çocuklarımız bunu hep istiyorlar. Biz de bu konuda var gücümüzle çalışıyor ve onları mutlu ediyoruz. Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur.”