61SAAT HABER SERVİSİ

Müsteşar Yardımcısı Mazhar ve Esma Yıldırımhan çiftinin oğlu Fatih Yıldırımhan, Halit ve Esma Bayram çiftinin kızı Merve Bayrak Zorlu Grand Otel’de düzenlenen nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Çiftin nikah şahitliğini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakan yardımcısı Orhan Yiğil, Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Salih Cora, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Eski milletvekili Asım Aykan, Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve AK Parti İl Başkanı Haydar Revi olmak üzere toplamda 12 kişi yaptı.

Nikah törenin ardından çifte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yiğil Kur-an’ı Kerim verirken evlilik cüzdanını da İçişleri Bakanı Süleyman gelin Merve Bayrak’a verdi.  Bu sırada Bakan Soylu, ‘’Birbirinize çok yakıştınız. Allah nazardan korusun. Kutlu bir yola çıkıyorsunuz. Bu kutlu yolculukta birbirinize olan sevginizi eksik etmeyin. Birbirinize sevdiğiniz kadar anne ve babalarınızı birbirinizden daha çok sevin. Örnek bir Müslüman aile olun’’ ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu, geline evlilik cüzdanını verdiği sırada ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözünü hatırlatarak, ‘Kıymetli Cumhurbaşkanımızın nasihatinin unutmayın. En az üç çocuk’ dedi.