61SAAT HABER SERVİSİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Gündoğdu Mobilya fabrika satış mağazası açılışında konuştu. 

Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu çeşitli hizmetlerin açılışlarını yapmak için geldiği Trabzon’da ilk olarak Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Aydın Gündoğdu’nun Yomra İlçesi Kaşüstü Mahallesi’ndeki satış mağzasının açılışı yaptı. 

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Seyfullah Kınalı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu,  Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan ile çok sayıda davetli katıldı. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Süleyman Soylu Gündoğdu Mobilya’nın açılışında Trabzon Valiliği görevinden merkeze alınan Trabzon Valisi Abdil celil Öz ile ilgili övgü dolu sözler sarf ederek, ‘Şehrimizdeki yatırımları 7/24 takip eden, çalışkanlığı ile disiplini ile halkla ilişkileri ile devleti temsil kabiliyeti ile örnek alınacak bir şahsiyet. Kendilerine hizmetlerinden ötürü hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Devlet işleri böyledir, yaparsınız ve sonra başkaları yapar. Ama devlette devamlılık şarttır’ ifadelerini kullandı. 

Türkiye üzerinde oynanan oyunlara da değinin Soylu HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ile ilgili ise ‘Hainlik açık arttırmaya çıksa Selahattin Demirtaş 1. Olurdu’ ifadelerini kullandı. Soylu Gündoğdu Mobilya’nın ardından aynı ilçedemi Park Dedeman otelin açılışını gerçekleştirdi.