Günlerdir gündeme getirilen ve İYİ Parti’den Yomra Belediye Başkanlığı’na seçin Mustafa Bıyık’ın parti değişeceği yönünde çıkan iddialara net cevap geldi.

Bıyık yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

‘BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUM’

‘’31 Mart seçimleri öncesinde de ifade ettiğim gibi Yomralıların ortak adayı olarak Yomra Belediye Başkanlığına aday oldum. Halkımız teveccühünü bizden yana kullandı. Oy veren, vermeyen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum’’

‘İYİ PARTİ’DEN HİZMET EDECEĞİM’

Son günlerde parti değiştireceğim yönündeki asılsız iddialar üzerine absürd beyanatlar okuyorum. Ne seçim sürecinde ne de seçimden sonra bir kez bile bu yönde bir açıklamam olmamıştır. Bir kişiden dahi 'parti değiştireceğim' diyerek oy istemedim. Asla böyle bir imâda dahi bulunmadım. İddia sahibi iddiasını ıspatla mükelleftir. İddiasını ıspatlamayan müfteridir. Yomra halkı beni İYİ Parti'nin adayı olarak göreve seçmiştir. Bu şekilde Yomra'ya hizmet edeceğimden kimse şüphe duymamalıdır. 

‘KAVGA İÇİN DEĞİL HUZUR İÇİN ADAY OLDUM’

Ben kavga için değil, huzur için aday oldum. Halkımız şahsımı kavga için değil, huzur için göreve seçti. Yomra'nın huzuru için yapmam gerekeni yapıyorum. Yomra'nın eksiklerini gidermek, ilçemiz için yapılması gerekenleri yapmak için gece gündüz çalışıyorum. Bu süreçte yalan, iftira ve nefret dolu açıklamalara itibar etmiyorum. Herkesi de Yomra halkının huzurunu, Yomra'nın geleceğini düşünerek hareket etmeye davet ediyorum. 

‘PARTİ DEĞİŞTİRECEĞİM İDDİALARI YALANDIR’

Parti değiştireceğim şeklindeki iddiaların tamamen yalan olduğunu, bu yönde yapılan tüm açıklamaların art niyet taşıdığını tekraren ifade ederek, kıymetli hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.