61SAAT HABER SERVİSİ - Of Belediye Bakanı Salim Salih Sarıaalioğlu, dün sosya medya hesabından yaptığı duyuruda, kendisine yapılan Koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.  Sarıalioğlu’nun hesabından yapılan paylaşımda “20 - 24 Temmuz tarihleri arasında Belediye Başkanımızla yakın temas kuran vatandaşlarımızın kendilerini bir kaç gün boyunca dikkat etmeleri, yakın çevreleriyle ve aileleriyle temas kurmamaları, ateş, halsizlik ve öksürük gibi şikayetleri durumunda en yakın sağlık birimine müracaat ederek KOVİD-19 testi yaptırmaları önemle rica olunur.
Yüksek ateş, halsizlik ve öksürük gibi şikayetleri bulunmayan vatandaşlarımızın KOVİD-19 Testi için sağlık birimlerini gereksiz yere meşgul etmemeleri önemle rica olunur” ifadeleri kullanıldı. 


Sarıalioğlu’nun hesabından yapılan bu paylaşımın ardından, 4 gün boyunca yapılan ziyaretlerde mercek altına  alındı. 
24 Temmuz’da Başkan Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret eden Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi’de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrasında kendini bir süre karantinaya aldığını duyurdu. 
Sarıailoğlu’na yaptığı ziyaretin fotoğrafını paylaşan Çebi, geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, 24 Temmuz’da gerçekleştirdiği kısa süreli ziyaret sonrasında bir müddet karantina dönemi geçireceğini ifade etti.