61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Ortahisar Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantılarının son oturumu bugün yapıldı. Başkan Ahmet Metin Genç, başkanlığında toplanan belediye meclisinde İmar Komisyonundan gelen maddeler ile 2018 Yılına Ait Faaliyet Raporu görüşüldü. Faaliyet Raporu görüşmelerini yasa gereği 1. Başkan Vekili Nusret Onur yönetti. Burada Başkan Ahmet Metin Genç, meclis sırasında oturdu. 
Faaliyet raporu görüşülürken İYİ Partili üye Davut Çakıroğlu, Trabzon’da geçtiğimiz yıllarda Ortahisar Belediyesi tarafından dikilen 61 metrelik bayrakları sordu. Çakıroğlu, “2 tane bayrak direği var. 61 metre uzunluğunda. Boztepe ve Akyazı’ya dikilmiş. Bir tanesinin fiyatı 92 bin TL, bir tanesi 164 bin TL.. Arada ki fark niye bu kadar fazladır?” dedi. 
Konuyu mecliste cevaplandıran Etüt Proje Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmede, “Trabzon’a yapmış olduğumuz 2 tane bayrağımız var. Boztepe’de yaptığımız Türk bayrağı çevre düzenlemesi belediye imkanlarıyla yapıldı. Akyazı’da ki bayrağın ışıklandırma ve çevre düzenlemesi müteahhitte ait olduğu için arada ki fark bundan kaynaklıdır” ifadelerini kullandı.