61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da Ramazan Bayramı namazı sonrası bir ilk yaşandı.

Mübarek Ramazan Bayramının sona ermesi ile Trabzon halkı bayram namazında kucaklaştı.

Trabzon’da bu yıl ilk kez Ortahisar Belediyesi tarafından Meydan’daki İskenderpaşa Camisi önünde halk kahvaltısı ve bayramlaşma programı düzenlendi.

Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’da bayram namazı için memleketi Trabzon’a gelerek bayram namazını İskenderpaşa Camisi’nde kılıp, sonrasında Trabzon halkı ile bayramlaşarak Ortahisar Belediyesi’nin kahvaltı programında halkı selamladı.

Bayramlaşmaya Çalışma ve Sosyal Güverlik Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Ortahisar Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kahvaltı programı kısa birer konuşma yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar tüm Trabzon halkının bayramını kutlayarak barış ve kardeşlik içinde nice bayramlar temennisinde bulundular.

SAPKINLIK İYİLİK VE GÜZELLİĞİN ÜZERİNE GELMEYE ÇALIŞIYOR

Allah nice bayramlara ağız tadı ile huzur içinde ulaşmayı nasip etsin.

İlimizin, insanlarımızın, şehirlerimizin dokunulmazları kutsalları vardır. Dün Medine Münevvere’de vahim bir saldırı düzenlenmiştir. Anlaşılıyor ki sapkınlık dünyada kendisini ve ortaya koymuş olduğu aklı doğrunun, iyinin güzelin ve şevkatin ve merhametin üzerine getirmeye çalışılıyor. Bizim 30 günlük ramazan ayına sığınışımızda, kendimizi emanet edişimizde aslında bu sapkınlıkla mücadele vardı.

İnsanlığın yarına gitmesi ile ilgili bir mücadele vardı.

Güzel şehrimizde İskenderpaşa’da Allah nasip etti bayram namazı kıldık. Burada belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz, burada güzel bir birlik ve bayram muhabbetini yaşadık.

Bizim ihtiyacımız olan birbirimize olan birliğimiz ve beraberliğimiz, sadakatimiz.dir.

Dün gece Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan ve Başbakanımız Binali Yıldırım ile bayramlaştık. Onlarında Trabzon halkına selamları var. Bayramınızı kutluyorlar. Allah nice bayramlara birlik beraberlik ve huzur içinde girmemizi nasip etsin’ ifadelerini kullandı.