61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’un Beşikdüzü İlçesinde, Dilektaşı Tatil köyü ve Restorant işletmecileri ile Beşikdüzü Belediyesi arasında durum, giderek dikkat çeken bir hal almaya başladı. Bu işletmede çalıştığı kaydedilen Mahmut Çakır isimli vatandaşın sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda Beşikdüzü Belediyesinin gece saatlerinde ilçeden topladığı çöpleri, tatil köyünün önüne veya tatil köyüne ulaşan yola döküldüğü iddia edildi. 
Bu iddiayla ilgili görseller paylaşan Çakır, “Sabah saat 05:00 tatil köyü giriş yolu. Beşikdüzü Belediyesi çalışıyor. Çarşının çöpünü topladı buraya döktü. Şerif çalışıyor, Beşikdüzü İl oldu... Araplara peşkeş çekmeye müsade etmediğimiz için burayı yaşadıklarımızı herkes görsün. Ne yaparsan yapsın bu yolun ağzında yatacağım. Kimseye bir şey müsaade etmeyeceğim. Kanun, hukuk ne diyorsa elimden geleni yapacağım. Beşikdüzü Belediyesi çalışıyor, sabah 05:00 çöp toplamada sıkıntı yok, dökmede sıkıntı yok. Ama Beşikdüzü Dilektaşı Tatil Köyünün girişine dökülüyor, içine dökülüyor. Sebebini herkes biliyor malum” ifadelerini kullandı. 
Ardından çöpün tatil köyünün girişinden toplanma fotoğraflarını da paylaşan Çakır,  “Belediyecilikte son nokta ...Çöplerimizi alması için hizmet beklediğimiz belediyenin çöplerini temizliyoruz yazıklar olsun...” şeklinde yazdı. 
Konuyu sormak için telefon ile ulaştığımız Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu ise iddiaları dile getirmemizin akabinde “Müsait değilim” diyerek  soruları cevapsız bıraktı.