Trabzon'un Taşbaşı mevkiinde bulunan bir bara giden Suudi Arabistanlı Nasser A. sabaha karşı 04:15'te oteline giderken gasp edildiği gerekçesi ile polisi aradı. Olay yerine gelen polislere bir şahsın silahıyla yere 2-3 el ateş ederek 100  TL parasını aldığnı söyleyen Nasser A. şikayetçi oldu. polisler olayın sorumlusu olduğu gerekçesi ile bir oretled konaklayan K.C.'yi sorguladı. 
Şüpheli K.C. polislere "Bir arap yanıma yaklaştı. biraz alkollüydüm. Bana bir şeyler söyledi. Ama anlamadım. GEce karanlıktı sokakta yalnızdık. Korktum havaya bir el ateş ettim. Parasını almadım. Zaten benim para var paraya ihtiyacım yok"dedi. 
Polislere sihanı teslim eden Kadir C.'nin üzerinden 800 Tl para çıktı. 

ŞİKAYETÇİ OLDU KAYBOLDU
Gözaltına alınan K.C. emniyette ki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şikayet sonrasında Nasser A. şehirden ayrılarak kayıplara karışırken, kendisine emniyette bildirildiği iletişim numaralarından ve adreslerden ulaşılamadı. Gasp suçlarıyla tutuklanan K.C.'nin avukatı Trabzon Cumhuriyet Savcılıına müvekkilinin üzerinde 800 TL çıktığını parasının olması nedeniyle yargılandığı suçu işleyecek bir durumun olmadığın, sadece meskun mahalde havaya ateş etmek suçlamasıyla yargılanabileceğini belirterek tahlikesini istedi. Tutuklu K. C. hakkında ki soruşturma sürüyor. 

Kaynak: İlkhaber / Bahadır Öktem