Yalan Dolan Film Konusu

Altı kişiden oluşan çılgın bir ekibin, sistem hatalarını da kullanarak kusursuz bir banka soygunu yapma macerasını konu ediyor. 

Tabaluga Film Konusu

Ejderha Tabaluga ve buz prensesi Lilli, yaşadıkları dünyayı ve dostlarını kötü kalpli Arktos'tan korumak için güçlerini birleştirir. Bu maceranın tek pürüzü, Tabaluga'nın henüz uçmayı ve ateş püskürtmeyi öğrenemeyen türünün son örneği bir ejderha olması. Ancak Tabaluga, Lilli ile aralarındaki dostluk ve sevgi sayesinde her türlü zorluğa göğüs germeye hazırdır. 

Musabbar Film Konusu

Zamanında Hz. Süleyman'ın himayesinde çalışan Musabbar cin kavmi, Süleyman öldükten sonra kibre bulanır. İnsanoğlunu dünyaya hükmetmek için kullanan cin kavminde soylarının tükenmesine karşın önlem olarak melez bir çocuk doğar. Bu melez, Süleyman’ın soyundan gelen kadınla birleşirse kötülük kapıları sonuna kadar açılacak ve dünya insanlığın kontrolünden çıkacaktır. Film, 21. yüzyılda geçmektedir ve 8 akademisyenin bu olaylarla mücadelesini konu alır.

Öldür Beni Sevgilim Film Konusu

Birbirlerinin lise aşkı olan Demet ve Okan'ın, yorulmuş ve yıpranmış evliliklerinin yıldönümünde aldıkları piyango biletine büyük ikramiye çıkmasıyla bitmeye yüz tutmuş evlilikleri için bir son mu yoksa bir fırsat mı olacağı konusu etrafındaki macerayı konu alıyor. İki ana karakterden Demet'e Seda Bakan, Okan'a ise Murat Boz hayat verecek.