Trabzon’un Ortahisar İlçesi Aydınlıkevler Mahallesi Kemal Ülker Caddesi üzerinde bulunan bir kaldırım resmen tehlikeye davetiye çıkarıyor. Ahi Avran Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesine çıkan yolda yer alan kaldırımda yürüyen vatandaşlar nasıl riskle karşı karşıya kaldıklarını bilmiyor. Kaldırımda 150 metre yürüdükten sonra, sonu resmen mini bir uçuruma çıkıyor. 
Çevresinde her hangi bir önlem alınmaması, özellikle bölgede ışıklandırmanın az olmasından kaynaklı bir çok kazanın meydana geldiği ifade edilirken şuana kadar her hangi bir önlem alınmaması ise dikkat çekici... 
Mahalle sakinleri de konuya tepki gösterirken, vatandaşlar için büyük tehlike oluşturan bu kaldırımla ilgili önlem alınmasını istedi. 
Daha önce aynı yoldan çevresinde her hangi bir bariyer olmadığı için çok sayıda aracın düştüğü kaydedilirken, “Daha önce bu yolun kenarında bariyer olmadığı için dört beş araç buradansite bahçesine düştü. Kazalar sonucunda yaralanmalar ve maddi hasar oluştu.  Şükürler olsun ki can olmadı” ifadelerini kullan. 
Vatandaşlar, daha önce burada belediye tarafından yol kenarına korkuluklar yapıldığını söylerken ancak kaldırımın bitişiğinin bu şekilde mini bir uçuruma çıkması ise tehlikenin boyutunu gözler önüne seriyor.