AK Parti Ortahisar’ın 2. Olağan Kurulu sonrası oluşan yeni yönetim kurulu, başkan Temel Altunbaş’ın öncülüğünde sırasıyla Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’i ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi.

Başkan Altunbaş, ziyaretlerde Kanuni Bulvarı'nda C18 mağduru olan vatandaşların mağdur olmaması adına gerekli çalışmanın hassasiyetle yürütülmesi gerektiğini belirterek, Avrasya Pazarı esnafı için yapılabilecek çalışmalardan bahsetti. AK Parti İl Başkanı Haydar Revi’nin de katıldığı Büyükşehir Belediyesi’ndeki ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Altunbaş yeni yönetimiyle birlikte kolları sıvadıklarını ve halkın sorunlarının çözümü noktasında sahaya inmeye başladıklarını ifade ederek, yönetiminde asil, yedek ayrımının olmadığını, bir bütün olarak AK Parti’yi ileriye taşımak adına gerekli çalışmayı yapma gayreti içinde olduklarını söyledi.

Ziyaretlerden ötürü Ortahisar Belediye Başkanı Genç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı GÜmrükçüoğlu ve AK Parti İl Başkanı Revi, Altunbaş ve yönetimine teşekkürlerini ifade ederek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.