61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi sahilinde yapılacak olan dolgu ve tahkimatla 140 dönümlük yeni bir alan oluşturulacak. 2 yıl önce başlatılan projenin akıbeti merak edilmeye başlanırken Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz harekete geçti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakan yardımcısı Enver İskurt’u ziyaret eden Yılmaz projenin hızlandırılması için söz aldıklarını belirtti.

İŞİN HIZLANDIRILMASI İÇİN ZİYARET ETTİK

61saat.com’a açıklamalarda bulunan Coşkun, işin hızlandırılması için bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyerek, ''Daha önce dolgu planı yapılmış olan sahildeki 140 dönümlük alanda daha önce tahkimatı yapılmış yarım kalmış ve devam edecek olan işin devam edebilmesi için yakında zamanda 5 milyon TL’lik kısmı ihaleye çıkacak. İşin hızlandırılması için Trabzon milletvekilimiz Salih Cora ile birlikte bakan yardımcımızı ziyaret ettik’’ dedi.

ÜLKEMİZİN SON YILLARDAKİ DURUMU YAVAŞLATTI

Projeye neden ara verilediği ile ilgili ise Yılmaz, ‘Ülkemizin son yıllarda bulunduğu durumlardan dolayı aksaklıklar ve bütçede sorun çıkmıştı. Bugün bu sorunların çözümü için görüşmeler yaptık’ dedi.

Projenin Çarşıbaşı’na çok şey katacağını anlatan YIlmaz, ‘'İlçemiz sahilinde yapılacak olunan tahkimatla 40 dönümlük sahil alanımız 140 dönümlük bir alana kavuşacaktır.  Proje tamamlandığında Çarşıbaşı sahili çok güzel bir görüntüye sahip olacaktır.