61SAAT HABER SERVİSİ - CHP’den Trabzon Milletvekili adayı olan Hikmet Nuri Aydın’ın bugün sosyal medyadan yaptığı paylaşım tepkileri de beraberinde getirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun,  “Muhsin Yazıcıoğlu’nun Helikopterine bende binecektim” sözlerinin yer aldığı bir görseli paylaşan Aydın, “Keşke binseydin, keşke” diye yazdı. 
Aydın’ın bu paylaşımına özellikle büyük tepki geldi. Aydın, tepkilerin ardından paylaşımını sayfasından kaldırarak silerken ekran görüntüsünü alan bir çok kişi ise Aydın’a sert sözlerle yüklendi. 
Bu isimlerden biri de AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş... Demirtaş, Aydın’ın paylaşımı ile bu paylaşımı beğenenlerin sıralı ekran görüntüsünü alarak kendi sayfasında paylaştı. Demirtaş, “Siz de ki bu düşmanlığı anlamak mümkün değil. Ve ben doktora gidiyorum, ben miyim geri zekalı yoksa siz mi? Bunu anlamam gerek. Bakanımız ne yapmış, Türk milletinin içinden geçenlere tercüman olmuş. Yasa dışı bütün örgütleri yerin dibine gömmüştür. Bu paylaşımı beğenenler bir insanın ölmesini istemek nasıl bir düşüncedir nasıl bir insanlıktır” ifadelerini kullandı. 

İL BAŞKANI REVİ'DEN AYDIN İÇİN SERT SÖZLER..
Aydın'ın bu paylaşımına AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'de büyük tepki gösterdi. 

Söz konusu paylaşımların insani, vicdani ve siyasi ahlaka uymadığını ifade eden Revi "Kendisini siyasetçi sanan, kendisini toplumun her daim önünde gören, halkımızın iradesine saygı göstermeyip verdiği oyu her daim küçümseyen, halkımıza hakaret etmeyi kendisine şiar edinen siyaset sahnesinden çekilmek üzere olan bir grup maalesef hakaret etmeyi de büyük bir meziyet olarak görmektedir." dedi. 

Siyasetin biraz da nezaket sanatı olduğunu vurgulayan Revi açıklamasını şöyle sürdürdü:"İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu bakan olmaktan, milletvekili olmaktan öte şehrimizin evladıdır, hemşehrimizdir. Terörle ilgili verdiği mücadeleden dolayı, terörden canı yanan partili partisiz herkesin gönlünde yer edinen İçişleri Bakanımız, hemşehrimiz, şehrimizin evladı Süleyman Soylu bakanımız ile ilgili sosyal medya hesaplarınıdan fütursuzca hakaret eden, sosyal medyayı sadece kin ve nefretlerini ortaya koymak için kullanan ve Trabzon’da hiçbir şekilde karşılığı bulunmayan bu şahsiyetleri ve onlara destek olanları şiddetle ve esefle kınıyoruz.
Sandığa gitmemize şurada sayılı günler kala acziyetlerini ortaya koyan ve sandıktan başarısızlıkla çıkacaklarını görenler; maalesef partililerimizi, hemşehrilerimizi tahrik etmek için her türlü yola başvurmaya başlamışlardır." 

Sosyal medyadan seviyesiz siyaset yapanların her zaman kaybetme korkusu yaşadıklarını belirten Revi "Korkmayın; iktidara geldiğimiz günden bugüne kadar yaptıklarımızı 1 Nisan’dan itibaren yerelde de AK Kadrolarla yapmaya devam edeceğiz. Bizler, memlekete hizmet etmeyi kendisine düstur edinen bir siyasi anlayışa sahibiz. Belediye işi bizim işimizdir."dedi.

AYDIN, AÇIKLAMA YAPTI...
Gelen tepkiler sonrasında Nuri Aydın'dan konuyla ilgili bir açıklama yaptı.. Aydın, "İçişleri Bakanı Sn.Süleyman Soylu ile ilgili öğleden önce yapmış olduğum soğuk espri içeren paylaşımımı,yanlış anlaşılabileceğini maksadını aşabileceğini,maksadını aşan yorumlar yazılabileceğini düşündüğümden kısa süre Sonra paylaşımdan kaldırdım.Saygıdeğer Trabzon halkına duyurulur" ifadelerini kullandı. 

DİLEKOĞLU: BU ÜLKEDE TERÖRÜN BİTMESİNİ İSTEMİYORLAR
CHP Trabzon Milletvekili Adayı Hikmet Nuri Aydın’a partili partisiz tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu da sosyal medya hesabından Hikmet Nuri Aydın’ı eleştiren bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada:
“Terörle mücadele eden İçişleri Bakanımız, hemşehrimiz Süleyman Soylu’nun varlığından ne kadar çok rahatsız olan var. 

Bunlar; bu ülkede terörün bitmesini istemiyorlar. 
Bunlar; kanla beslenmeye ve onun üzerinden siyaset yapamaya alışık embesillerdir. 
Bunlar; ülke huzur bulsun istemeyen vandallardır. 
Bunlar; halkın karşısına çıkıp ikiyüzlülük yapan yüreksiz eblehlerdir.” ifadelerini kullandı.