Trabzon’un Sürmene İlçesi Çamburlu Kutlular Katı Atık Tesisi yanında babaannesinden kalma evi bulunan Mimar Gökçe Erhan, yeşilliğin ortasında bulunan çöp tesisine dikkat çekmek için ‘İçimle Evler Yıkılıyor’ adlı resim sergisi açtı. 
Çöplükten bıkan yöre insanın da destek verdiği Gökçe Erhan, sergisi ile bilgi verirken gözyaşlarına hakim olamadı. Çamburnu için yazdığı parçayı davul çalarak Sürmeneliler'le okuyan Gökçe Erhan, Çamburnu için yetkililerden bir an önce acil önlem almalarını istedi.
Gökçe Erhan, insanın doğaya nasıl zarar verdiğini resim sergisi ile anlatmak istediğini belirterek “Bu topraklar için hassasiyet taşıyorum. Ben sevgiyle birlikte bütün duvarların aşılabileceğini inanıyorum. Herhangi bir ümide bağlanmadan bir yolda yürüyorum. Bu yol doğanın korunması insanları düşüncelerine göre ya da seçimlerin göre yargılamadan, hayvanların da ve diğer canlıların da hatta cansız nesnelerin de saygıyla karşılanması, görülmesi, sevilmesi gerektiğine inanıyorum. Ben dünyanın en mutlu insanıyım, olmak istediğim yerdeyim” dedi.
Çamburnu için yazdığı parçanın bir şarkı olmadığını belirten Gökçe Erhan, “Ben öfke ve nefretle hareket etmek istemiyorum, yalnızca sevgiyle aşmak istiyorum önümüze çıkan engelleri. Lütfen geçmişimize, kültürümüze, tarihimize sahip çıkalım. Duyarlılık gösterelim çünkü biz oradayız. Eğer özümüzden uzaklaşırsak, kendimizi asla bulamayız ayaklarımız havada kalır. Ayaklarımızın yere sağlam basması için özümüzü hiçbir zaman kaybetmememiz gerekir” sözlerinin ardından gözyaşlarına boğuldu. Gökçe Erhan, Sürmeneliler'e yaşam alanlarını korumaları gerektiğini vurguladı.
Mimar Sinan Üniversitesi mezunu Gökçe Erhan’ın sergisinde boyadığı soda şişeleri de dikkatleri çekti. Erhan, gelecek yıllarda şişelerden geri dönüşümlü ev yapmayı planladığını sözlerine ekledi.