61SAAT HABER SERVİSİ - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Trabzon’da düzenleyeceği miting öncesinde ilginç bir olay yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine Akçaabat İlçesinde ki eski yöneticiler ve partilileri telefonla davet etmek isteyen İlçe Yöneticisi Gülşen Kuvvet, telefonu sinyal almadığı için evinin çatısına çıktı. 

Burada partililere SMS göndermek isteyen Kuvvet, dengesini kaybederek 5 metrelik merdiven boşluğuna düştü. Hafif şekilde yaralanan Kuvvet, eşinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kuvvet’i, tedavi gördüğü hastanede Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve yöneticileri geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Konuyla ilgili Akçaabat İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada ise, olay şu şekilde anlatıldı: 

"Ailesinin evinde iyi çekmeyen telefonu sinyal alabilsin diye çıktığı evin çatısında kendisine pozisyon alırken, birdenbire ayağının altındaki zemin kayboldu ve kendini yaklaşık 5 metreden merdiven boşluğunun karanlığında buldu.

Eşinin müdahalesiyle düştüğü yerden kaldırılarak en kısa zamanda hastane aciline yetiştirildi. Vücudu ağır darbeler aldı. Şu an gözetim altında” 

Açıklamada, “Kuruluş ruhu daha da güçlenecek. Gülşen Kuvvet’ler var olduğu sürece eksilmek yok inşallah. AK Parti Akçaabat İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan Gülşen Kuvvet, Cumhurbaşkanımızın Trabzon programı için ilçe başkanlığımızın yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde üstlendiği görevi yerine getirirken uğradığı kaza neticesi hastanede.

İlçe Başkanımz Ahmet Hüseyin Altıntepe ile İlçe Yöneticisi arkadaşları olarak kendisini ziyarete giderek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik ve özverili çalışma azminden dolayı teşekkür ettik.

Kuvvet'lerimizin bu gönülden bağlılıkları devam ettiği sürece devam edecek: Kutlu Türkiye Davamız! 

Mazlum coğrafyaların umudu olmaya devam edeceğiz Dünya Lideri Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde…

Var olasın Gülşen Kardeşimiz, var olsun bütün içtenlikleriyle memleket davamıza gönül verenler…” ifadeleri kullanıldı.