61SAAT HABER SERVİSİ

Türkiye, olası bir Afrin operasyonunu günlerdir konuşuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "1 hafta içerisinde ne yapacağımızı göreceksiniz" ifadelerinin ardından Milli Güvenlik Kurulu'nda da operasyona yeşil ışık niteliğinde ifadeler çıktı. 

Bu sözler üzerine CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den Trabzon’da kefen giyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılayan AK Parti Gençlik Kolları üzerinden eleştirilerde bulundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Aferin operasyonu ile ilgili, ‘Oraya önce seni kefenle karşılayan arkadaşlarını göndereceksin’ yorumunu yaptı. 

İyi Parti lideri Merak Akşener’den benzer bir yorum yaparak, ‘Dantelli masa örtüleriyle ‘ölmeye geldik ölmeye geldik’ diye bağıran kefenli tosunlar askere alınsın ve Afrin operasyonunda başrolde yer alsın’ diyerek Erdoğan’ın operasyon açıklamasına sert çıktı.

Bu açıklamalar üzerine hedef gösterilen AK Parti Çarşıbaşı Teşkilatı’ndan açıklama geldi.

Ak Parti Çarşıbaşı İlçe Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Osman Baş yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu ve Akşener hakkında suçlamalarda bulundu.

Baş şu ifadelere yer verdi;

‘’Evet Chp ve İyi Parti genel başkanlarından bahsediyorum. İttifak yok dediler Ortak dil ile hareket etmeye devam ediyorlar. Fetö Terör  Örgütünün yaptığı operasyonlar kapsamında ülkemizi ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ölümüne savunmamız  bunları ne kadar rahatsız ettiğini hergün görüyoruz. 

İyi  Parti genel başkanı sn Akşener 16 Nisan 2016 da bizler hakkında yaptığı asılsız açıklamalarına cevap vermiştim, kendisinden bir ses çıkmadığı en son dün akşam bizler hakkında tekrar araştırma yapmadan kolay yoldan gündeme gelebilmek için bizlere saldırmaya devam ettiğini gördüm. Vatan sevdalısı 16 arkadaşımız için isim isim tespit edilip askere alınmasını ve afrin operasyonunda başrolde yer almamızı söyledi.  Sn Akşener bir parti kurmuşsun ilçemizde temsilcin var arayıp bilgi almak yerine gündem oluşturmak için bizlere asılsız saldırılar yapman siyasi açıdan bizler için utanç verici bir durumdur. Bu 16 arkadaşımızın askerlik durum bilgilerini araştırıp öğrenmen halbuki çok kolay ama sizler yalan ve iftiralarla siyaset yapmanızdan dolayı araştırma gereği duymadınız. 15 Temmuz gecesi Siz Beylerbeyinde, köprüye yakın olan evinizde otururken biz memleket sevdalısı kardeşlerimiz ile o gece sokaklarda idik. O Köprüde şehit olan, gazi olan kardeşlerimiz oldu. Sn Akşener 15 Temmuz’da bu vatanı kimler kurtardıysa gerekirse Afrin’e de onlar gider. 

15 TEMMUZ GECESİ NEREDE İDİNİZ

15 Temmuz gecesi bu 16 arkadaşımız Vatanımız, Devletimiz, Bayrağımız için sokaklarda idi. Bizim gibi ülke sevdalısı 248 kardeşimizi şehit verdik, 2196 kardeşimiz gazi oldu. Siz Beylerbeyinde, köprüye yakın olan evinizde otururken bizim memleket sevdalısı kardeşlerimiz o köprüde şehit oldu, gazi oldu. Sn Akşener 15 Temmuz’da bu vatanı kimler kurtardıysa gerekirse Afrin’e de gider. 15 Temmuz gecesi darbe konseyini yerin dibine gömdük, Afrin’de de kalleşler ordusunu yerin dibine gömeceğiz hic merak etme sen. 15 inden sonra işler değişecek ben başbakan olacam diyordunuz olamadınız. Şimdi Cumhurbaşkanlığına adayım diyorsun, Türkiye’yi yönetmeye talip oluyorsun ama Çarşıbaşı’nın yiğit, delikanlı 16 tane evladına saldırılar yapıyorsunuz, bu 16 yiğit ile gündemde kalmaya çalışıyorsunuz. 3 yıldır bizi aklından çıkaramayan, iftiralar atan, yalanlarla siyasi gündem belirlemeye çalışan Sn Akşener 16 Nisan da dediğim gibi sizler çaresizsiniz. Sizler basit işler ile gündemde kalmaya çalışırken bizim liderimiz prestij projelerle ülkemize hizmet etmeye devam ediyor. Kanal İstanbul meselesi var bi takip et bakalım iş nasıl yapılır öğren, bırak bu yalan konuşmaları.

Evet Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğu da bugün öğle saatlerinde Akşener ile aynı açıklamaları yaptı. Vatan sevdalısı 16 arkadaşımız için Liderimiz Erdoğan'a seslenip Afrin’e kefen giyenleri gönder dedi. Sn Kılıçdaroğlu 15 Temmuz’da bu vatanı kimler kurtardıysa gerekirse Afrin’e de onlar gider. Senin gibi 15 Temmuz gecesi evde kahve yudumlayıp televizyonda darbe yi izlemedik. Yine ülkemize sahip çıkmak için meydanlarda idik. Şimdi de Afrin e gidin diyorsunuz. Gerekirse oraya da gideriz siz rahat olun. Kılıçdaroğlu siz önce CHP yi düzeltin. CHP İstanbul'da küfürlü duvar yazısından il başkanı çıkarırken, Ak Parti Kanal İstanbul projesiyle geleceğimizi inşa ediyor.

Sizler yıkmak için devlete taş atarken, biz millete hizmet yolunda taş üstüne taş koyuyoruz.

Kanal İstanbul hayırlı uğurlu olsun. Çarşıbaşı'ndan Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan a selamlarımızı iletiyoruz.

Son olarak Kılıçdaroğlu na diyeceğim şudur İstanbul İl başkanın Kaftancıoğlu seçilir seçilmez Selahattin Demirtaşa selam gönderiyor. Bu utanç size yeter.

Sn Kılıçdaroğlu ve Akşener'e Çarşıbaşı’ndan 3 sorum olacak :

1 : Aynı ağızdan konuşuyorsunuz, talimatları aynı yerden mi alıyorsunuz ?

2 : Danışmanlarınız ortak mı çalışıyor 

3 : Konuşma metinlerinizi aynı kişi mi hazırlıyor...