61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da  çevresinde sanayi esnafının bulunduğu Değirmendere Deresinde, bugün kayda alınan görüntüler bölgede yaşanan kirliliği gözler önüne serdi. 
Vatandaşların çektiği görüntülerde Değirmendere Deresi köpüklü bir şekilde akakan nedeni ise henüz belirlenemedi.

İRONİ YAPARAK KİRLİLİĞE DİKKAT ÇEKTİ

Görüntüleri kayda alan vatandaşlar, çevre kirliliğine dikkat çekmek için ironi yaparak, “Sağ olsun duyarlı esnaflar dereyi yıkıyor” ifadelerini kullanması dikkat çekti. 


Yaşanan bu duruma isyan ederek görüntü çeken vatandaş, “Deremiz maalesef, köpüklerle doldu. Sağ olsun, duyarlı esnaflar, dereyi yıkıyorlar şu anda. Görüldüğü gibi inanılacak gibi değil. En az 500 metre mesafe köpüklerle sarılmış. Ne dökmüşlerse dereye, maalesef böyle görüldüğü gibi. Duyarlı vatandaşları, duyarlı Türk halkını, duyarlı televizyoncuları, yetkili insanları göreve çağırıyoruz. Lütfen doğaya, hayvanlara, bir birimize saygılı olalım” ifadelerini kullandı.


Öte yandan Değirmendere Deresi daha önce de bu şekilde yine bu şekilde köpüklerle kaplanmış, yetkililer konunun araştırılacağını ifade etmişti. Ancak sürekli oluşan bu görüntüye hala çözüm bulunamaması ise ister istemez dikkat çekiyor.