61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon’da dilenciliğin boyutları her geçen gün kat ve kat büyümeye devam ediyor.Özellikle son dönemlerde Trabzon’un belası haline gelen dilencilik sektör olma yolunda ilerliyor. 
Trabzon’un özellikle kalabalık kavşaklarında, caddlerinde, iş yerlerinde artık birden fazla dilenciyi görmek mümkün. Şehir merkezinde bulunan dilenciler adeta vatandaşı esir alırken bugün kameralarımıza ilginç bir olay takıldı. Trabzon halkı artık dilencileri görmenin yanında kendi aralarındaki kavgaya da şahit oluyor.

FORUM'DA SAÇ SAÇA BAŞ BAŞA KAVGA

Akşam saatlerinde Trabzon’un en büyük alışveriş merkezi olma statüsünü sürdüren Forum AVM’nin hemen önünde tüm vatandaşların gözleri önünde dilenci olduğu bilinen 2 kadın yer kavgasına tutuştu.
Forum AVM’nin önünde bulunan işlek kavşağın kendisinin mıntıkası olduğunu ileri süren dilenci başka bir çocuğun o bölgede dilenmesi üzerine önce çocuğu sonra ailesini azarladı.
Yaşanan sözlü tartışma yumruklu kavga dönüşürken kavga eden kadınların yüzü ve vücudunun belirli bölümleri kan ve çizik içerisinde kaldı.
Yaşanan kavgayı ayırmaya çalışan çocukların “yapma anne, yapma anne” şeklinde feryat etmeleri dikkat çekti.