61SAAT HABER SERVİSİ - ÖZEL HABER -  Türkiye’nin ünlü bir ilan sitesinde satışa sunulan Trabzon’da ki dolmuş plaka fiyatları incelendiği de dikkat çekici veriler ortaya çıktı. 

Satışa sunulan ilanlarda Trabzon’da ki en yüksek fiyatlı ilan KTÜ Dolmuş durağından olduğu görülürken, en değerli durak ise Moloz Dolmuş Durağı oldu.  

KTÜ Dolmuş Durağında Komple Satılık D Plakalı araç 1 milyon 500 bin TL’den ilanla satışa sunulurken bu fiyata depolama alanında tapu hisseninin de dahil olduğu kaydedildi.  

Bahçecik dolmuş durağında faal olan bir araç ise tam hisse ile birlikte 1 milyon 100 bin TL fiyatla ilana koyulurken,  Fatih – Kuran Kursu’nda tam hisseli başka bir dolmuş hattı için ise 1 milyon TL’den ilan verildi. 

Trabzon’da  ilana koyulan en değerli dolmuş hattının ise Moloz olduğu görüldü. Moloz Dolmuş hattında yer alan bir plakada yarım hisse 880 bin TL’den ilanla satışa sunulduğu görüldü. 
 
Meydan – Havalimanı Pelitli – Sana dolmuş hattında aktif olarak çalışan başka bir dolmuş hattına ise 785 bin TL değer biçilirken, Meydan KTÜ yarım hisse dolmuş hattının da 560 bin TL’den ilana koyulduğu görüldü. 
 
Trabzon’da Meydan bölgesinde faaliyet gösteren T plakalı bir taksi plakasının da 1 milyon 100 bin TL’den satışa sunulduğu görüldü...