KIRMIZIDA DURMADI

Sabah saat 09:20 sıralarında H.R.S yönetimindeki 61 D 1378 plakalı dolmuş minibüsü Karşıyaka kavşağında hızla ilerlediği sırada kırmızı ışıkta duramadı. Bu sırada karşıdan karşıya geçmekte olan Fatma Sevim, hızla gelen aracın altında kaldı. 5 metre sürüklenen genç kadın ağır şekilde yaralandı.

ŞOK YAŞATAN KAZA

Işık ihlali yapan sürücü H.R.S’nin kullandığı dolmuşun altından çıkartılan hemşire Fatma Sevim, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hemşire Sevim yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay büyük şok yarattı.

8 AYLIK BEBEĞİ VAR

Sevim’in en küçüğü 8 aylık 4 çocuk annesi olduğu öğrenildi. Acı haber Sevim’in ailesi ve sevenlerini hüzne boğdu Kazanın ardından gözaltına alınan minibüs şöförü H.R.S’nin emniyetteki sorgusu sürüyor.

ÖLÜMLÜ KAZADA SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
DOLMUŞÇULARA ELEŞTİRİ GELDİ


Öte yandan dolmuşun karıştığı kazayı öğrenen vatandaşların tepkili olduğu görüldü. Şehir içinde bir çok dolmuş şoförünün trafik kurallarına uymadığını belirten vatandaşlar zaman zaman böyle kazalara şahit olduklarını ifade etti. Sosyal medyada ise vatandaşlar bazı dolmuş şoförlerinin halka saygısızca davrandığını ve trafikte öncelik haklarının kendilerine olduğu eleştirilerini beraberinde getirdi.