61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da dolmuşların yenilenmesi için çalışmalar devam ediyor. Bugün de farklı firmanın teşhir aracı Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odasının önünde, dolmuş esnafının ilgisine sunuldu Aracın içinden dışına her yanını inceleyen dolmuşçular özellikle engelli rampasının çalışma şeklini ilgiyle takip etti. 
Aracın artı ve eksi yönlerini bir birleri arasında değerlendiren dolmuşçuların, kesin kararı ise önümüzdeki aylarda vereceği kaydediliyor. 
Hatırlanacağı üzere Trabzon’da dolmuşların yenilenmesi kapsamında Türkiye’de belli firmalar teşhir araçlarını Trabzon’a getirerek dolmuşçuların ilgisine sunuyor. Bu şekilde bir çok firmanın daha aracının Trabzon’a geleceği ve yine Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odasının önünde incelemeye sunulacağı kaydedildi. 
Trabzon Şoförler ve Otomobililer Odası Başkanı Hakan Usta’da bugün aracı inceleyen isimler arasında yer aldı. Meslektaşları ile birlikte aracı inceleyen Usta, yanlış anlaşılmalara neden olmamak adına toplu fotoğrafta yer almadığı görüldü. 
Usta’da daha önce yaptığı açıklamada, Trabzon’a bu şekilde bir çok firmanın aracını getireceğini henüz hiçbir firma ile anlaşma yapmadıklarını kaydetmişti.