61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da 2002 yılında restore edilen tarihi köprüyle ulaşımı sağlanan DSİ’nin tesisi resmen kaderine terk edildi. Of - Çaykara Karayolu üzerinde bulunan Cumapazarı ve Bölümlü Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ve 2002’de restore edilen tarihi kiremitli Köprü “Hapsiyaş” ile ulaşımı sağlanan DSİ’nin tesisi harap bir halde. 
Kaderine terk edilen tesisi yerinde inceleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanı Davut Çakıroğlu, tesisin alemcilere terk edildiğini ifade etti. 
Çakıroğlu, "Maalesef bugün kaderine terkedilen, alemcilerin yerine dönüşen tesis için merak ediyoruz devletin, milletin ne kadar parası heba edildi? 3 yıl önce yüz küsür kamera ile güvenliği için önlem alan, çatısına dev ekrana 100 binlerce tl ödeyip devlet karayolundan geçen vatandaşın can güvenliğini hiçe sayan DSİ kimin parasını harcıyor? 
Adeta yaban hayvanları için yapıldığı izlenimi uyandıran dinlenme tesisi için bir cevap arıyoruz.  Burasının  sahipsiz olmadığına dair bir yetkili çıkar diye umudumuz var” ifadelerini kullandı. 

FİYATLARLA ADINI KOYAMAYACAĞIMIZ… 
 Çakıroğlu, sözlerine şu şekilde devam etti: 
"Trabzon Valiliği adli ve idari soruşturma konusu yapar mı bilmiyoruz ancak bildiğimiz birşey var ki o da bu gibi hesapsız harcamaların adli ve idari soruşturmalara konu oluşturmaması ülkeyi batırdı.. yapanın yanına kâr kalıyor. Bu günkü fiyatlarla adını koyamadığımız milyonları yapılacak bu projeyi,
Kim yaptı?,
kim yaptırdı?,
kimin için yaptırdı?, 
kim teslim aldı?,
kim çürümeye terketti?,
Belkide Sn Cumhurbaşkanının resmini karşındaki yamacın kayalarına açanlar milyonların harcandığı  alanın ne halde olduğunun farkında değiller. Biz  bu israfın takipçisi olacağız.
Ne idi Ne oldu?"