Edinilen bilgiye göre olay Trabzon -- Giresun Sahil Yolu üzerinde ki Beşikdüzü İlçesi TIR Parkında gerçekleşti. 12 Eylül 2020 tarihinde düğünden dönen bir şahıs, otomobille TIR Parkında drift yaparken, bu sırada silahla havaya ateş açıldığı kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada canlı yayınla yayınlanmasının ardından Beşikdüzü İlçe Jandarma ekipleri harekete geçti. 

Görüntülerden yapılan araştırma sonrasında otomobil sürücüsü ve havaya ateş eden şahıs, Trabzon İl Jadarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. 
Yakalanan şahıslara, Jandarma Trafik Timi tarafından 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince 8 bin 294 TL. tutarında Trafik İdari Para Cezası kesilirken, aracı da 60 gün süre ile geci olarak geri alındığı bildirildi. 
Sürücüye ayrıca   1593 Sayılı Umumi Hıfzısıhha Kanunu gereğince “Maske Takmamak” nedeniyle 900 TL idari para cezası uygulandığı kaydedildi. 

Havaya ateş eden ve silahı ile birlikte yakalanan şüpheli şahıs hakkında ise Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda gerekli işlemlere başlandığı ifade edildi.