Trabzon'un Kalkınma Mahallesi'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz' ifadeleri sonrası CHP'ye ait 61 VZ 337 plakalı araçla gelen CHP'li 2 kişi, yanlarında getirdikleri sprey boyalarla duvarlara Gece yarısı duvarlara illegal şekilde yazı yazan gençler, geldikleri araçla olay yerinden hızla uzaklaştı.

Vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçen Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarını incelemeye alarak olayı gerçekleştiren şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

CHP TRABZON GENÇLİK KOLLARINDAN AÇIKLAMA

CHP Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Ünsal Demir yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

‘’Türkiye genelinde başlatılan ‘Tamam’ kampanyası kapsamında bizde il gençlik kolları olarak Trabzon’da çalışmaya destek vermek adına bizde şehirde çalışmalarımıza başladık. İllegal bir kampanya olmadığını buradan vurgulamak istiyorum. Yaptığımız çalışma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hiçbir şekilde hakaret anlamında yapılmadığı belirtmek isterim. Ancak kendini bilmez yandaş gazeteci şahsın ‘İllegal’ ve ya örgütümüzü suçlayıcı ve hedef gösterici açıklamalarını asla kabul etmiyoruz. Kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı beyan etmek isteriz. Polisle birlikte herhangi bir temasta bulunmadı’’