61SAAT HABER SERVİSİ - AJANSLAR - Kesin olmayan sonuçlara göre, Yılmaz Ankara 5 bin 160, CHP adayı Fehmi Köroğlu 3 bin 519, Saadet Partisi adayı Suat Çalık 85 oy aldı.

İŞTE YILMAZ ANKARA'NIN İLK AÇIKLAMASI!

Gerçekten çok güzel bir duygu, bize destek veren genç, yaşlılara, Düzköy halkının Küçüktepeden Zeliha Mahallesi’ne kadar herkese teşekkür ediyorum.

Tabi ki biz farklı bir seçim propaganda dönemi geçirdik. Kadın ve gençlik kolları, halktan bize katılacak olanlarla birlikte ev ev hepsini gezeceğiz. Çünkü ben yıllarca ilçe başkanlığı yaptım, parti ayrımı gözetmeksizin herkesin işini gözetmeye çalıştık. Halkımız da bizi sevdi, biz de halkımızı sevdik. Ben halkımızın tamamına çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerimizi arttırarak devam ettireceğiz inşallah. 
 

- Ankara'nın öz geçmişi

Yılmaz Ankara, ilkokul ve ortaokul tahsilini Trabzon'un Düzköy ilçesinde tamamladı. 1984-1985 yıllarında Ankara ve Kars illerinde vatani görevini yapan Yılmaz Ankara, inşaat sektöründe faaliyet göstermekte. Siyasi hayatına 1985 yılında başlayan Ankara, AK Parti'nin Düzköy ilçe kurucu başkanlığı ve 2003 ile 2012 yılları arasında da ilçe başkanlığı görevinde bulundu.

2013 yılında ise AK Parti Trabzon İl Yönetimine seçilerek, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevini yürüttü. İlçede faaliyet gösteren dernek ve sivil toplum kuruluşlarında da çeşitli görevler yürüttü.

CHP'Lİ BELEDİYE AK PARTİ'Yİ GEÇTİ..
Trabzon'un Düzköy ilçesi hatırlanacağı üzere geçen dönem CHP'li Abidin Çelik tarafından yönetiliyordu. Ancak son yapılan seçimde CHP bu belediyeyi AK Parti'ye kaptırdı...