61SAAT HABER SERVİSİ -   Edinilen bilgiye göre olay Trabzon’un Ortahisar İlçesi Yavuzselim Bulvarı üzerindeki bir çay bahçesinin arkasındaki sitede meydana geldi.
Emekli Albay olduğu belirtilen 62 yaşındaki O.H.. isimli şahıs  iddialara göre aile içi tartışmadan sonra odasına giderek silahı aldı. Silahını aldıktan sonra iddialara göre O.H. . evinde oğlu Oğuz H.'yi göğüs bölgesinden, ardından eşi Ayşe.H.'yi ayağından vurdu. Bu sırada ailenin kızı Büşra H.'de  pencereye çıkarak yardım istedi.

GENÇ KIZ CAMA ÇIKARAK YARDIM İSTEDİ
Silah sesleri ve genç kızın yardım çığlıklarını duyan binanın dışında mantolama yapan işçiler daireye giderek babaya müdahale etmek istedi.
Ancak müdahale için gelen işçiler, O.H..’nin elindeki silahı ve yerde yatan anne – oğlu görünce bölgeden uzaklaşarak durumu polis ve ilk yardım ekiplerine bildirdi.  

HALI YIKAMACI MÜDAHALE ETTİ, GENÇ KIZ SİLAHI CAMDAN ATTI
İşçilerin uzaklaşmasının ardından, bu kez bölgede halı yıkama işi yapan bir kişi yine silah ve bağrışmaları duyması sonrası kapısı açık olan daireden içeri girerek olaya müdahale ettiği belirtildi. Bu sırada halı yıkamacı ile,  O.H. M.. arasındaki boğuşmada, silah yere düştüğü, babasının elinden düşen silahı ise genç kızın yerden alarak pencereden evin dışına attığı kaydedildi.  

ASKERİ YETKİLİLERDE GELDİ
Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri de hemen daireye giderek O. M..’ye müdahale ederek gözaltına aldı.
Olayın ardından şahsın asker kökenli olmasından dolayı bölgeye, askeri yetkililerin de geldiği belirtildi.
Olayda ayağından yaralanan anne ile göğsünden yaralanan oğul ve kolundan yaralanan genç kızın ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı kaydedildi. 

GÖĞSÜNDEN VURULAN OĞUL, HAYATINI KAYBETTİ
Olayda babasının sıktığı kurşunla ağır yaralanan, Oğuz H.'nin tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde akşam saatlerine doğru hayatını kaybettiği belirtildi. Hayatını kaybeden Oğuz H.'nin üniversite öğrencisi olduğu belirtildi. Oğuz H. göğsünden yaralandığı kaydedilirken, olaydan hemen sonra ise kalbinin durduğu ancak 112 sağlık personelinin genci yeniden hayata döndürdüğü belirtildi. Ancak durumu ağır olan Oğuz H.'nin Tıp Fakültesi'nde ameliyata alındığı ancak doktorların tüm müdahalalerine rağmen kurtarılamadığı kaydedildi. 

DAHA ÖNCE DE TARTIŞMALAR OLDU.. POLİS MÜDAHALE ETMİŞTİ İDDİASI
Öte yandan ailenin komşuları, daha önce de evde aynı şekilde tartışmalar yaşandığını söyledi. Yaşanan tartışmalarda annenin, daha önce bir kaç defa polisi aradığı ve polisin bölgeye gelerek O.H.M'ye müdahale ettiği belirtildi.