3 dönemdir AK Parti’nin Arsin Belediye Başkanlığı görevini yürüten Erdem Şen, 2019 yılı yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilmeyerek başkanlık görevine devam etmeyecek.

Arsin’e yaptığı hizmetlerden dolayı vatandaşların takdirini ve sevgisini toplayan Şen, yerel seçimler öncesi duygulandıran bir mesaj yayınlandı.

15 yıla birçok eseri ve başarıyı sığdırdıklarını anlatan Şen şu ifadelere yer verdi;

‘SÜREMİZİN SONUNA GELDİK’

‘’28 Mart 2004 tarihinde Yüce Rabbimin takdiri, Sayın Cumhurbaşkanımızın olurları, sizlerin desteği ve duyduğu güven ile başlayan hizmet süremizin sonuna geldik. Dolu dolu yaşadığımız 15 yıla birçok eseri ve başarıyı sizlerin katkı ve hoşgörüsüyle sığdırdık’’

‘ARSİN’İMİZ İÇİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIK’

Bu süre içinde güven ve desteğiniz için hepinize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Bana duyduğunuz güven ve verdiğiniz desteği boşa çıkarmamak adına imkânlarımız dâhilinde var gücümüzle Arsin’imiz için en iyisini yapmaya çalıştık.

‘HEMŞERİLERİM İÇİN ELİMDEN NE GELİYORSA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM’

Şükürler olsun ki geride bıraktığımız 15 yıl içerisinde Arsin’imizin değerlerine değer katan hizmetlerimizi yerine getirmenin gururu ve mutluluğu ile görevimden ayrılıyorum. Arsinimize hizmet etmekten her zaman büyük onur duydum. Bundan sonra da Arsin’imiz ve siz değerli hemşerilerim için elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim.

‘EN DEĞERLİ HAZİNE DOKUNDUĞUMUZ KALPER KALIR’

Acılarınız hüznümüz, mutluluklarınız sevincimiz oldu. Birlikte ağladık, birlikte güldük. Görevler, makamlar ve mevkiler gelip geçer… Ancak geriye bırakacağımız en değerli hazine olan sizlere ve Arsin’imize hizmet ederek kazandırdığımız hizmetler, dokunduğumuz kalpler kalır.

TEŞEKKÜR ETTİ

Desteğini ve güvenini benden esirgemeyen kıymetli Arsinlilere, benimle birlikte yol arkadaşlığı yapan değerli meclis üyelerime ve gece gündüz demeden görevini en iyi şekilde yerine getiren değerli belediye personelimize,her zaman bana destek olan eşim Dr.Filiz Şen’e ve büyüdüklerini görmeye zaman bulamadığım kızlarıma sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

‘ŞİMDİ HELALLEŞME ZAMANI’

Şimdi helalleşme zamanı. Her anını hizmete dönüştürdüğümüz 15 yıl boyunca sarf ettiğimiz emeğimiz, göz nurumuz sizlere ve Arsin’imize son zerresine kadar helal olsun. Sizlerden de hakkınızı helal etmenizi bekliyor ve saygılarımı sunuyorum.