Trabzon'da geçtiğimiz dönemlerin en büyük sıkıntılarından biri de merdivenaltı müteahhitlik firmalarının, kamu kurumları ile yerel yönetimlerden aldıkları ihaleli işleri tamamlayamadan, şehirde büyük bir mağduriyet yaşatıp, kaçıp gitmeleri oluyordu. İşler de sürekli yarım kalıyordu.

Önceki dönemlerde Trabzon Belediyesi tarihi taş binası ve Trabzon Otogar Binası'nın ilk ihalesi sonrası ilk ihaleyi alan firmanın, çok sayıda Trabzonlu esnafı tokatlayıp kaçması, Araklı Hükümet Konağı inşaatını alan firmanın yaşattığı mağduriyet, hem hizmet anlamında hem de ekonomik anlamda şehri zora sokmuştu…

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı ikinci otogar ihalesini alan Trabzon firması Fen Mühendislik ile ilgili de 'Bu kur artışı ile işi yapamaz, başlayamaz bile' denmişti. Fakat firma şu anda, otogar binasının çelik imalatlarında sona gelirken, işin yapımında önemli bir mesafe kat etmiş durumda.

Yani hızlı bir şekilde bu işini devam ettirirken aynı firma, sonra Kahramanmaraş Caddesi yayalaştırma projesi ihalesine girerek bu ihaleyi de aldı.

Esnaf, firmanın çalışmasına ve hızına tam not verdi, belediye yetkilileri de her fırsatta memnuniyetlerini dile getirdi. Görünen o ki, daha başlayalı 2 ay gibi kısa bir süre olmuşken, altyapı ve betonarme imalatları tamamlayan firma, belirlenen tarihten daha önce K. Maraş Caddesini de tamamlayacak.

Fen Mühendislik son olarak Akçaabat İlçesi'nde yeni bir iş aldı.
Ülkemizde sanayi ve ticaret alanında birçok başarılı işlere imza atmış Erdemoğlu Holding, Eğitime katkı amaçlı yaptırdığı Akçaabat Spor Lisesi İnşaatının yapımı için Trabzon'da yine  Trabzon'un marka projelerini yapan firmaya güvendi ve Fen Mühendislikle el sıkıştı.

Trabzon'da aldığı her işin hakkını sonuna kadar vermeye çalışan Fen Mühendislik Şirket Yetkilileri Yüksel Ayaz ve Murat Uğur Sağlam, sorumluluklarının büyük olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandılar:

"Trabzon'daki projelerimizin inşaatı devam ediyor, Türkiye'nin bir çok ilinde önemli projelere imza atıyoruz, bugüne kadar zarar edecek dahi olsak taahhüt ettiğimiz hiçbir işi yarıda bırakmadık, Allah'ın izniyle de bırakmayacağız.

Büyükşehir Belediyemizin şehre kazandırdığı marka projelerin yapımını üstlenmek bizim için büyük onur. Şimdi de Trabzon'un en büyük ikinci ilçesinde, Akçaabat Spor Lisesi'nin inşaatını yaptıran Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İbrahim Erdemoğlu ile el sıkıştık.

Allah'ın izniyle belirtilen sürede bu inşaatı da tamamlayıp, 2023-2024 eğitim-öğretim dönemine yetiştirerek, yüzümüzün akı ile işlerimizi sonlandıracağız.

Deneyimli kadromuz ve kurumsal yapımızla beraber planlı, dürüst ve şeffaf şekilde çalışarak, altından kalkamayacağınız hiçbir iş yoktur.

Şehrimize kazandırılan projelere bizlerde sevgimizi, bu şehre olan aidiyet duygumuzu katarak her şeyin en güzelini yapmaya çalışıyoruz. Bizlere güvenen herkese teşekkür ediyoruz' ifadelerini kullandılar.

Politik Güğüm 22 Mayıs 2022