Günebakış'ın haberine göre : TRABZON'DA sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden eşine arkadaşlık teklifini geldiğini gören öfkeli koca E.A. (36), eşi B.A.'yı (35) tekme tokat dövdü. 'Neden erkekler seni ekliyor' dedikten sonar eşinden dayak yiyen genç kadın annesi Z.B.'yi arayarak yardım istedi. Öfkeli damat eşini kurtaran kayınvalidesi hakkında suç duyurusunda bulunurken, karı koca birbirinden şikayetçi oldu.

ANNESİNİ ARADI, YARDIM İSTEDİ
Trabzon'un 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi'nde yaşayan B.A ve E.A. adlı çiftin arasına sosyal paylaşım sitesi girdi. Önceki gün alkol aldıktan sonra sabaha karşı saat 05.30 sıralarında evine dönen E.A., eşinin sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden gelen arkadaşlık tekliflerini sordu. Bu soru üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.A. eşini dövmeye başladı. Öfkeli eşin elinden kurtulan B.A. annesini Z.B.'yi arayarak yardım istedi.

DAMADA HAKARETTEN ŞÜPHELİ OLDU
 
Kızının dayak yediğini öğrenen anne Z.B. olay yerine giderek, kızını öfkeli damadının elinden aldı. Hakarete uğradığını ve tehdit edildiğini ileri süren damat E.A., hem eşinden hem de kayınvalidesinden şikayetçi oldu. Bu arada eşinden dayak yiyen B.A. ise hem şikayetçi oldu hem de koruma talebinde bulundu. Bu ardada olayla ilgili soruşturma sürerken, öfkeli damadın 3.89 promil alkollü olduğu öğrenildi.