Trabzon’un Üniversite Mahallesi’nde yaşayan Nurten E. ile Güneş E. adlı bir yıllık evli çift, 15 Temmuz 2016 tarihinde bozuk olan elektrik süpürgesi yüzünden kavga etti.  Eşinin evi temizlemesini istediği Nurten E. süpürgenin bozuk olduğunu söyledi. Bu nedenle çiftin arasında kavga çıktı. Çıkan kavga sonucunda başına darbe aldığı belirlenen 3 aylık B.Y.E. olay yerine ulaşan ambulansla hastaneye kaldırıldı. B.Y.E. tedavi altına alınırken, polise başvuran Nurten E.  eşi Güneş E.’nin, kendisini ve üç aylık oğlu B.Y.E.’yi yumrukladığını ve hakaret ettiğini iddia ederek, suç duyurusunda bulundu. Polis tarafından gözaltına alınan Güneş E. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HAKKINDA ÜÇ AYRI SUÇTAN DAVA AÇILDI
Soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı Mustafa İsaoğlu, Güneş E.’nin eşine yönelik hakaret ve basit yaralama suçunu işlediği iddiasıyla 2 yıl 3 aydan 7 yıla kadar hapsini talep etti. Üç aylık B.Y.E.’de basit tıbbı müdahale ile giderilemeyecek kırıkları olduğunu belirten Savcı Mustafa İsaoğlu,  Güneş E.’nin kasten yaralama suçundan 4 yıldan 10 yıla kadar hapis talep etti. Savcı İsaoğlu hazırladığı iddianameyi Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderdi.

DURUŞMADA ŞİKÂYETİNDEN VAZGEÇMEDİ
Trabzon Bahçecik E Tipi Kapalı Ceza ve Tutukevi’nde 5 aydır tutuklu olan Güneş E., 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Eşini iterken elinin oğluna geldiğini belirten Güneş E., iddiaların asılsız olduğunu ileri sürdü. Oğlu ile birlikte duruşmaya katılan Nurten E. eşinin oğlunu ve kendini dövdüğünü tekrarlayarak, eşinden şikâyetçi olduğunu tekrarladı. Güneş E.’nin sabit adres sahibi olduğu gerekçesiyle tahliyesine karar veren mahkeme, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.  (Günebakış)