61SAAT SERVİSİ- Trabzon’un Maçka İlçesi Belediye Başkanlığı Esiroğlu ve Hamsiköy Mahallelerinde bulunan çeşitli bina ve arsaları ihale yöntemiyle satacak. 
30 Mayıs 2019 tarihinde Perşembe günü Belediye Encümen Binasında yapılacağı belirtilen ihalede Esiroğlu Mahallesinde bulanan 56 metre karelik dükkan 210 bin TL Muhammet Bedelle, Esiroğlu Mahallesinde bulunan 472,18 metre karelik Kargir Karakol Binası ve Bahçesi 400 bin TL Muhammen Bedelle, Hamsiköy Mahallesinde bulunan  326,13 metre karelik bina ve arsası ise 700 bin TL Muhammen Beledle ihaleye çıkacağı belirtildi. 
İhale Şartnamesi ve eklerinin Maçka Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden 200 bin TL karşılığında temin edilebildiği kaydedildi. 
İhaleyle satışı yapılacak Karakol Binası ve Bahçesi’nin daha önceden Jandarma birlikleri tarafından kullanıldığı öğrenildi. Maçka Belediyesine ait olan bina Jandarma’nın farklı bir binaya taşınması sonrasında ilk olarak Kur’an Kursu olarak kullanılmıştı… 

OTOBÜSÜ DE SATACAK…
Yine Maçka Belediyesi faal durumda olan Iveco Marka Bir otobüsü de ihaleyle satacak. İhalenin 21 Mayıs Salı Günü Belediye Encümen Salonunda yapılacağı kaydedildi. İhalede otobüsün muhammen bedeli ise 15 bin TL olarak belirlendi.