61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da Cuma gününden itibaren başlayan kar yağışı, dün akşam etkisini arttırarak sürdürürken merkezde kar kalındığı rekor denilecek seviyeye ulaştı. Özellikle çatılarda biriken karlar vatandaşlara zor anlar yaşatırken ilk olarak Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü Yerleşkesinde ki binanın çatısının bir bölümü çöktü. Ardından Gündoğdu Mobilya Fabrikası’nın Arsin OSB’de ki binasının çatısının çöktüğü haberi geldi.
Son olarak ise Çömlekçi Mahallesi, Taşbaşı yokuşunda çatılarda biriken karların düşmesi sonucu 5 ayrı iş yerinin tentesi büyük gürültüyle kırıldı Olayın sabah 07:00 sıralarında meydana geldiği bildirilirken bölgeden o anda vatandaşların geçmemesi ise büyük bir facianın önü geçti.
Sabah saatlerinde iş yerlerini açmaya gelen esnaf ise gördükleri manzara karşısında şok oldu. Daha sonra bölgede ki esnaf el birliği ile iş yerlerinde oluşan hasarı beraber gidermeye çalıştı. Aynı bölgede diğer iş yerleri de çatalarında biriken karları temizleyerek olası bir tehlikenin de önüne geçti...