Ak Parti Trabzon İl Yöneticisi olan Reisoğlu Nakliyat Sahibi Önder Reis, 2014 yılı sonunda üyesi olduğu Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki toplantıya gitmek için karşıdan karşıya geçerken kaza geçirmişti. Reis o günden sonra uzun bir tedavi sürecine girdi ve sağlığına kavuştu. Dünde partide nöbetçi olarak görev yaptı.

Çalışmalar ve sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunan Reis, “Kazadan sonra uzun bir tedavi sürecim oldu. Yaşam savaşı verdim. Ama şimdi iyiyim Allah’a şükür. Bana dua eden herkese ve doktorlarıma müteşekkirim. Şimdi de partide bize verilen göreve layık olmaya çalışıyoruz. Kaza sonrası kaybettiğim zamanı çok çalışarak kapatmaya çalışıyorum. İl Başkanımız Haydar Revi ve yönetici arkadaşlarım da bu konuda büyük destek veriyor. Önder Reis önümüzdeki günlerde daha da aktif olacak” dedi.

Nakliye sektöründeki sıkıntıları da değinen Reis, “Sektörümüzde bası sorunlar eskiden vardı şimdi de var ilerde de olacak. Ama sektörümüzde yeni sorunlar var. Bu başlıca sorunlar çözülse hem sektör rahatlar hem de devletimiz daha fazla kazanç sağlar” ifadelerini kullandı.