61SAAT HABER SERVİSİ - Edinilen bilgiye göre olay Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde önceki gece saat 02:00 sıralarında meydana geldi. Burada hastane kantininde oturan ve yaşları 25-35 arasında değişen altı kişilik grup, iddiaya göre kantinde gürültü yapıp çevreye rahatsızlık veren gruba yine kantinde oturan 35 yaşındaki Murat V... isimli bir vatandaş müdahale etti. 

Murat V... Bu şahısları yanlarına kadar giderek uyarırken burada sözlü bir tartışma yaşandı. 

Daha sonra 6 kişilik grup kantinden ayrılırken iddiaya göre çevreden yanlarına bıçak alıp geri döndü.  İddialara göre, burada tekrar Murat V. İle tartışan grup içindeki bazı kişiler Murat V.’yi önce bıçakladı ardından ise kafasına mermerle vurdu. Bu sırada kantinde yaşanan arbedede bir kişini daha çeşitli yerlerinden yaralandığı kaydedilirken çevredeki vatandaşların durumu polis ve ilk yardım ekiplerine haber vermesi sonrası grup öldüğünü düşündükleri Murat V.’yi bırakıp kaçarak izlerini kaybettirdi. 
Hastane personelinin müdahale ettiği Murat V. D6iğer yaralının ise sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.