61SAAT HABER SERVİSİ -  Karadeniz bölgesinde etkili olan kar yağışı Şalpazarı ilçesinde hayatı olumsuz etkiledi. Bir çok mahallenin yollarının kapalı olması nedeniyle hayvan sahipleri, büyük ve küçük baş hayvanlarına yiyecek temin edememekten şikayetçi oldu. 
.Şalpazarı İlçesi Sütpınar Mahallesinde bulunan 50 büyükbaş mandıra sahibi Yaşar Karagöz hayvanlarına ulaşmak için gidecek olduğu 500 metrelik yol için defalarca yetkililere bildirdiği halde yolunun açılmamasına tepki gösterdi. 

Karagöz,  sosyal medya hesabından tepki göstererek yetkililere seslendi.

Karagöz; “değerli arkadaşlar şu an olduğum yer Şalpazarı İlçesi Sütpınar Mahallesi.  Kendi sahibi olduğum, içinde 50 büyükbaş hayvanın olduğu kar yağışı nedeniyle yolu kapalı olan mandıranın yolunu 15 gündür kapalı,

ilk kar yağdığı zaman açılan yolumuz aynı gün içerisinde tekrar kapandı. Şu an mandıra içerinde hayvanlarımın yiyecekleri bitti. 

Mandıradaki hayvanlardan ürettiğim sütü 500 m yoldan taşıyarak arabayla satmaya getireceğiz” dedi. 

 500 metre karla kapalı yolun açılmamasından dolayı tepki gösteren Karagöz, “Bu hayvanlar burada açlıktan telef olursa bunların sorumlusu kim olacak? Telefonlarla iletişim kurmak istediğimiz yetkililer telefonlarımıza cevap vermiyor. Bu nasıl bir yönetim ,nasıl bir teşkilat kimle muhattap olacağız. 

Bu yolumuz 15 günden beri neden kapalı ,bu yolumuzun açılmama sebebi nedir?,ben yu an burada mağdur durumdayım, 

Hayvanlarımın yiyecekleri bitti, sütlerimiz var süt arabaları yol kapalı olduğundan dolayı gelmiyor.

Yetkilileri arıyoruz, iş makinası geldi, gelecek deniliyor. Bu sıkıntı içerinde bekliyoruz.Bütün yetkililere sesleniyorum yolumuzun açılmasını talep ediyorum” ifadelerini kullandı.