Günümüz Japonya’sında geçen ve bir ev ortamında birbirinden bağımsız 9 ayrı bireyin aynı çatı altında farklı dünyaları yaşaması ve aile değerlerini nasıl kaybettiğini diğer yandan insanların kendi yaşamlarını beğenmeyerek diğer yaşamlara olan ilgileri ile kendilerini değersizleştirmesini absürd komedi ile anlatan oyunda izleyiciler adeta gülme krizine girdiler.

Şükrü Üçüncü, Kübra Genç, Murat Küçük, Gözde Aydın Üçüncü, Serpil Dere, Mahmut Mutaf, Kemalettin Öztürk ve Mahmut Can Mutaf’ın oynadığı oyunu Hüseyin Sabri Kurtuldu yönetti. Ses ve ışıkta Mustafa Zengin, kostüm ve dekorda ise sanat ekibi yer aldı.
Zaman zaman seyirciyi de içine alan oyunda oyuncuların performansı ayakta alkışlandı. İlk gösterime yoğun ilgi gösteren tiyatro severler adeta gülme krizine girerken “Günlük hayattaki yoğunluktan biraz olsun uzaklaşıp, bir saatte olsa stres attık. Sıkıcı oyunları ya da saçma sapan dizileri izlemektense böylesine komedi oyunları izlemeyi tercih ederiz. Aynı zamanda kendi değerlerimize destek verip onları da sahiplenmeliyiz” diye konuştular. 

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu Kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni Adnan Taç da salonu dolduran tiyatro severlere teşekkür ederek “ Bu akşam oynanan oyun aslında tiyatronun karikatürize edilmiş hali. Oyunumuzun yazarı deli dolu ve farklı türleri denemekten zevk alan, bu farklı türleri de Trabzon’da sizlerle buluşturmak gayreti içinde olan bir arkadaşımız. Hem oyuncumuz, hem yazarımız, hem de yönetmenimiz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyor, tüm ekibi de can-ı gönülden kutluyorum” diye konuştu.