Açılış törenine AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Trabzon Halk Sağlığı Müdürü Köksal Hamzaoğlu, İPA Marketler sahibi Tahsin Salimoğlu ve çok sayıda işadamı katıldı. 

HEM YERLİ HEM MİLLİ
Programda konuşma yapan Ak Parti Trabzon Milletvekili Balta yaptığı konuşmada, “Yine bir İPA Marketler zinciri açılışında bir araya geldik. Bugün 8. Şubeyi açıyoruz. İPA Marketler hem yerli hem de millidir. İnşallah 9. ve 10. şubeyi açmaları da nasip olur” şeklinde konuştu.

İSTİHDAMA KATKI SAĞLIYORLAR
Programda konuşma yapan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya da yaptığı konuşmada Trabzon’umuzun köklü ailelerinden olan Salimoğlu ailesi tarafından hayata geçirilen, İPA marketler zinciri her geçen gün büyüyerek istihdama katkı sağlıyor. Bu yatırımı hayata geçiren Tahsin Salimoğlu amcamıza ve çocuklarına şehir adına teşekkür ederiz. Rabbim hayırlı kazançlar nasip eylesin” ifadelerini kullandı.
Ardından kurdele kesimiyle birlikte İPA Marketler Zinciri’nin 8. Şubesi hizmete girdi.

YENİ ŞUBELER AÇACAĞIZ
İPA Marketler sahibi Tahsin Salimoğlu ve oğlu Hüseyin Salimoğlu, Trabzon’da bundan sonra da yeni açacakları şubelerle istihdama katkıda bulunacaklarını kaydettiler.