61SAAT HABER SERVİSİ - MHP’den muhalif kesimin Meral Akşener ve Koray Aydın öncülüğünde yeni parti kurma çalışmaları devam ederken Trabzon ayağı için de bir dizi ismin adı geçiyor. Bu isimler arasında ön plana çıkan kişi ise MHP’den daha önce Ortahisar Belediye Başkan adayı olan KTÜ Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Örs...
Konuyla ilgili ulaştığımız Örs, şuanda açıklama yapmayacağını ilerleyen günlerde ise sorulara cevap vereceğini belirtti.  
MHP’de hatırlanacağı üzere Koray Aydın’ın partiden istifa ederek yeni kurulacak partiye geçerken teşkilat çalışmalarını eline almıştı. Yeni partinin Trabzon kanadı ise Ankara’da yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.
Bu süreçte yeni partinin Ankara ayağında kimlerin olacağı Trabzon’da ki isimlerinde bu partiye geçmesinde büyük rol oynayacak. 
Yeni partinin, üst kademe isimleri belirlendikten sonra sıra illere gelecek. Bu noktada bir çok ilde diğer partilerden toplu istifalarla birlikte yeni partiye katılımlar düşünülüyor. Bu şekilde bir nevi gövde gösterisi yapılarak yeni partinin de adı duyrulmuş olacak...