61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’un hem insan hem de araç trafiği açısından en işlek caddesi olan Kahramanmaraş Caddesinde bulunan bir iş hanında bugün intihar girişimi yaşandı.
Saat 11:40 sıralarında iş hanının çatısına çıkan 20'li yaşlarda F.Ö. isimli genç, kendisini aşağı atmakla tehdit etti.
Olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine bölgeye çoksayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
İtfaiye ekipleri bölgede gencin atlama ihtimaline karşılık hava yastığı açarken, poliste alanı çembere alarak kimseyi yaklaştırmamaya çalıştı.

MERAKLI KALABALIK FİLM GİBİ İZLEDİ

Trafik akışının tamamen durduğu Kahramanmaraş Caddesinde gencinden, yaşlısına, öğrencisinden esnafına kadar çok sayıda kişi birikti. Meraklı kalabalık intihar girişimini film gibi izlerken, çok sayıda kişinin de cep telefonu ile olay anını kaydettiği görüldü.
Bazı kişilerin de aralarında konuşarak şahsın neden intihar girişiminde bulunduğuna dair yorumlar yaptığı duyuldu. 

SEVGİLİSİNDEN AYRILMALARINDAN DOLAYI İDDİASI

İntihar girişiminde bulunan F.Ö.'nün çığlıkları caddeyi inletirken, şahsın sevgilisiyle ayrılmalarından dolayı bu şekilde bir harekette bulunduğu iddia edildi. Polis ilk olarak gencin annesini olay yerine getirirken bu sırada F.Ö.'nnün annesine “Senin yüzünden” demesi ise dikkat çekti.
Şahsın ayrıldıkları iddia edilen sevgilisi K....'nın olay yerine gelerek annesiyle birlikte çatıya çıkarılmalarından sonra ikna olarak intihar girişiminden vazgeçtiği kaydedildi.

KALABALIK İŞ HANININ KAPISINA AKIN ETTİ

Gencin intihar girişiminden vazgeçmesi sonrasında da kalabalığın dağılmadığı görüldü. Gencin intihar girişiminde bulunduğu iş hanının kapısından çıkarılacağını düşünen kalabalık buraya akın etti.
Bir çok kişi ellerinde cep telefonları ile intihar girişiminde bulunan genci görmek için buraya gelmesi sonrasında polis, şahsı iş hanının hemen yanındaki başka bir iş merkezinden çıkardı.
Kalabalık, iş hanının kapısında duran polislerin genci başka bir noktadan çıkardıklarını söyleyerek ayrılması sonrasında dağıldığı görüldü.