ATV'nin fenomen yapımı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yine Türkiye gündemine damga vurmaya devam ediyor. Adem Kara'nın ortadan kaybolmasından sonra ölü bir kazı evin etrafına astığı iddia edilen Hakan Kara, Müge Anlı son bölümde canlı yayında yer aldı. Ölü kazın, cesedin kokusunu bastırmak için astığı iddia edilen Hakan Kara'dan son dakika itirafları geldi. Öte yandan bugünkü bölümde Adem Kara'nın kaybolma tarihinin kesin olmadığı ileri sürüldü. Adem Kara'nın katili olduğu iddia edilen Hakan Kara aynı zamanda Adem Kara'nın amcasını oğlu. İşte Müge Anlı'nın sır perdesini araladığı cinayetten son dakika detayları...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde Adem Kara'nın kaybolma tarihinin kesin olmadığı ifade edildi.

Müge Anlı'nın bugünkü programda açıkladığı bilgiye göre Adem Kara'nın cansız bedeni su kuyusunda bulunduğunda üzerinde gömlek ve iç çamaşırı vardı. Adem Kara'nın ölüm sebebi de başına sert bir cisimle vurulması yani onu öldüren kişi başına sert bir cisimle vurmuş ve kuyuya atmış.

Yakınları ise Adem Kara'nın gömlekle ve iç çamaşırıyla uyuduğunu belirtti; Müge Anlı da bu bilgiler ışığında Adem Kara'nın uykusunda öldürülme ihtimalinin bulunduğunu ifade etti. (Evinde veya Hakan Bey'in evinde.)

Adem Kara'nın kardeşi Ali Kara ise, cinayet şüphelisi olarak amcasının oğulları Hakan Kara olduğunu ifade etti.

Ayrıca Hakan Kara, o su kuyusun kendisinden ve Adem Kara'dan başka kimsenin bilmediğini de ifadesinde dile getirmişti.


Hakan Kara'nın Adem Kara'yı miras kavgası nedeniyle öldürdüğü iddia edilirken, Hakan Kara'nın söylediği sözler hem Müge Anlı'nın hem de Adem Kara'nın yakınlarının tepkisi çekti.