61SAAT HABER SERVİSİ - Cinayete kurban giden Pınar Kaynak’ın aile üyelerinin de katıldığı canlı yayında bugün olay gecesine dair sürpriz bir tanık canlı yayına katıldı.

Aynı akşam, olay yerine 4 - 5 km uzaklıkta ki Maçka yolunda bir kadının zorla arabaya sokulduğunu ifade eden Nazır Usta, “Trabzon’dan çıkıyorsun, Maçka yoluna giriyorsun. 6. km’de asfalt yol var.

Bu yolun 500 metre ilerisinde fabrika var. O fabrikayı geçinci virajı dönüyorsun. Orada elektrik direği var. Evde oturuyordum televizyon izliyordum. Bana 50 metre civarındaydı çıkıp baktığımda, kadın ağlıyordu. Arkasında araba durdu. Geldi kadını aldı, bastıra bastıra arabaya aldı” dedi.

Kadını arabaya aldıktan sonra cinayetin işlendiği Çukurçayır, Gölçayır Mahallesi tarafına gidildiğini ifade eden Usta, “Araca sokan kişiyi göremedim. Binek arabaydı… Arabaya aldıktan sonra Çukurçayır, Gölçayır tarafına gidildi..” dedi.

Kadının aracı sokulduğu yerin cinayet bölgesine 4 - 5 km uzaklıkta olduğunu ifade eden Usta, “O gece araba, oradan yukarı çıktı sonra o gece de bu olay oldu. Gördüm ama kim olduğunu bilemiyorum. Bu arabının içindekiler bu işi bilirler…” diye konuştu.

Öte yandan Pınar Kaynak cinayetiyle ilgili dün görülen mahkemenin 17 Aralık tarihine ertelendiği ifade edildi.